Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 65

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    біти для відключення egr не визнаються ecm, потім карту, що ви від ви не робите нічого, якщо хочете пораду знайти sw раз на веб та спробуйте використовувати, не є досконалим, але дає вам уявлення про те, як змінюються файли для egroff і fapoff.
    Спасибі!!!! я спробую тоді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо уго підтверджує, що всі зміни за межами карти, яка розпізнає драйвера і т. д. мають право на обезголовили і egr просто, що переноситься на всіх картах змінені, що знайдете у драйвера, і тут їх, що у вас з defap і egr. Звичайно, якщо є біт більше або менше, щоб змінити якщо ви не можете завантажити файл іван, тобі стає важче, і хотів би також сказати, що у тебе немає на файл defappato добре.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Якщо уго підтверджує, що всі зміни за межами карти, яка розпізнає драйвера і т. д. мають право на обезголовили і egr просто, що переноситься на всіх картах змінені, що знайдете у драйвера, і тут їх, що у вас з defap і egr. Звичайно, якщо є біт більше або менше, щоб змінити якщо ви не можете завантажити файл іван, тобі стає важче, і хотів би також сказати, що у тебе немає на файл defappato добре.
    насправді від 2d я бачив, що є карти, драйвери і т. д. не визнає, і тому я не знаю, якщо вони мають рацію і, особливо, не знаю, які egr defap, так що не знаю, коли доторкнутися.
    Якщо б я міг взяти файл, зроблений в удо я б порівняла з моїм зіставляється і, я б зняв все те, що відрізняється або від то й просто.
    Один шматок в той час, я зрозумію

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Це файл орі з egr закритий.
    У закритому, добре?
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    гаразд, йдемо далі.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Для цікавості, але тоді драйвер EGR, який мені і т. Д. не потрібно нічого???
    Сьогодні ввечері я постараюся зробити defap!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Racer83 Visualizza Messaggio
    Для цікавості, але тоді драйвер EGR, який мені і т. Д. не потрібно нічого???
    Сьогодні ввечері я постараюся зробити defap!
    на цих ECU часто ви навіть під "обмежувач" частина EGR.. не дати назву карти, який вентилюється ecm.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    на цих ECU часто ви навіть під "обмежувач" частина EGR.. не дати назву карти, який вентилюється ecm.
    Це змушує мене думати, що інші карти можуть ставитися до хто знає, що... таким чином, ви йдете трохи безладно! як я розумію, до чого ставляться і що вони роблять?? визнати з 2d??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Racer83 Visualizza Messaggio
    Це змушує мене думати, що інші карти можуть ставитися до хто знає, що... таким чином, ви йдете трохи безладно! як я розумію, до чого ставляться і що вони роблять?? визнати з 2d??
    Точно!
    В якості альтернативи з Damos для WinOLS ви можете мати зворотний зв'язок впливу характеристик карти.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Точно!
    В якості альтернативи з Damos для WinOLS ви можете мати зворотний зв'язок впливу характеристик карти.
    і тоді ми повинні побачити кілька карт
    з winols я знаходжу ще менше...

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •