я теж, я краще з mpps v12
я теж, я краще з mpps v12
не робота, що я можу зробити!!!
або мені купити v12 або інший варіант, який я можу поєднати v5 яка??я чекаю, я благословив новий galletto2 jtag клон з HW російська, але хто каже що нормально хто каже, що ні, ви не розумієте нічого.
я читав, що ви працюєте навіть тут на форумі, чекаю з anzia....дякую
в даний час не існує півник v2 клон з jtag,і правда, що є 3 категорії цих клонів є:
працюють
насіння, що працюють
не працюють
ми намагаємося робити висновки після деяких тестів, і тоді ми поставимо на продаж за ціною не надто високою, те ж саме.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
новий півник, пише без проблем
мабуть ? було зроблено ? працює ktag клон, я стежу з великим інтересом обговорення на форумі чужий.
здається, що навіть функції з SW оригінальний 1.89 в alientech, хоча в комплект поставки, cd-rom, clone c'? його sw і кажуть, що не використовувати sw ori alientech.
якщо ви насправді добре працює, було б діло!
в даний час я, завантаживши sw clone, щоб побачити, якщо ? одно до sw від ktag орі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]