після того як ви зробили скидання папку, повертається порожній.
після того як ви зробили скидання папку, повертається порожній.
уго ---- президент A.E.P.
У той час як для KTAG 6.070, де двері вручну файл в update, що ти робиш?
Закінчите маркери, знесіть файл Lxxx в update, починає він скидає і потім видаліть?
Ви ще не закінчили маркерів я ще не пробував у роботі. На readme кажуть, просто перемістити файл у update.
У той час як x kess, якщо ви хочете спробувати, встановивши KESS_v2.08_SetupHT.exe які дають з kess v2 4036. Потрапляє в папку c:\Ksuite і якщо почати ksuite, з ktag зв'язати виходить спливаюче вікно помилки hw. Має перевагу, що, якщо помилково запустити ksuite, підключеного до інтернету повертає помилку, що гра не коштує програма. І зберегти інструмент.
Ок, спасибі.
Повертаючись до теми топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF
ЗАПАСНІ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P
Не закон, ні CAn, ні Kline
Є блоки управління, які, як я думав тому у віртуальний. І навпаки, Півник, що якийсь файл фактично на цій ecu, kess v2 K100xxxx не має.
Я думаю, що ти знаєш мало інструментів, які ви, як вже пояснив кількома користувачами, у вас є 2 варіанти перший це те, що коли ти ідея, і я файли всередині і sw повертає файл, взята з бази даних, замість цього, якщо ви безпосередньо читання, читайте файл всередині ecu.......не достатньо 4 транзисторів для того, щоб вирішити проблему.....
Якщо для протоколу, як очікується, читання, віртуальна ти навіть не опція "читання".