Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-37-37 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    ви в коридорі, повинен виявити компонент додано.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    ви в коридорі, повинен виявити компонент додано.....
    Тому Все не повинно бути проблем, ти ніколи не зробив?Чому я запитав, де я купив через **** але 2 дні, які я чекаю відповіді!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Мене ж сталося так, що пішов в нахил керма із-за короткого замикання в рульовій колонці. Привів її від електрики, і я все змінила в рульовій колонці, але не зміг azzerarmi помилка в body. Повернувся додому collegai в multiecuscan, почавши вирівнювання прилади та інструменти. Проблема вирішена так

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Citazione Спочатку Написав фоско.f Visualizza Messaggio
    Мене ж сталося так, що пішов в нахил керма із-за короткого замикання в рульовій колонці. Привів її від електрики, і я все змінила в рульовій колонці, але не зміг azzerarmi помилка в body. Повернувся додому collegai в multiecuscan, почавши вирівнювання прилади та інструменти. Проблема вирішена так
    Fosco ви спалахнули км?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Ви симптоми були ті ж, що ви описали. I км підсумків спалахнули, однак segnavano те ж саме. Повинно бути повідомлення про помилку зв'язку між різними блоками управління CAN (abs, body, engine). З вирівнюванням, ви повинні вирішити, якщо проблема стосується тільки те,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Автомобіль як і раніше не входить, щоб зробити програмування як раз входить я оновлюю!!!
    Похмура, однак, в цьому випадку я додав блок управління (city), який спочатку не був встановлений на автомобіль, то ви повинні включити вузол can body

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    10
    Ви, я не повинен був це зробити, але, проте, є варіант, що має покрити додаткові інструменти. Включити то блок управління, а потім натисніть вирівнювання. Дайте нам знати!

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •