-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
дельфін і практично нагадаємо, що ця процедура за допомогою екрана, який вас в курсі служить для вирівнювання damos з файлом ecu, що ми хочемо вчитися...чи не так?
? нела керівництво winols, що я,не те, що цей сайт не я, чому? я не можу її встановити,файлів damos і allinieamenti не говорять про це, якщо керівники погоджуються з тим, що я міг би розмістити його не s? скажіть мені, ви,....
Востаннє редагувалось манро; 13-10-2012 в 18:01
-
Від giarras ми чекаємо вас, хлопці скажіть своє слово
-
ви манро від того небагато, що я знаю це ? та процедура, що ? написано в help і що possibilt? вирівняти files ? очевидно, як вже сказав, мені здається, від fillipin87, що ви пу? також помістити його просто, привівши його з папки де ? зберігається в програмі вже? басейн просто перетягнувши його на екрані. Запрошення до участі carmat70, cicciogrs, fillippin87, кожен з вас, якщо хоче пу? допомогти тим, cicciogrs якщо ви хочете відправити посилання, де ви знайшли обмежувачі або інший cos? вивчаємо, якщо ви йдете я матеріал, який відноситься саме в тому, як працювати з damos і asap2 не знайшов; carmat70, ти хочеш бути моєю за визначенням, щось про програму, бачачи, що ви його використовуєте без damos, навіть mavaila1972, який, на щастя для нас, він sw оригінал подавай нам руку.
Зокрема, carmat70 і mavaila1972 чому? не завантажувати файли, і не робите те, наприклад, різні кроки, якщо я правильно пам'ятаю, то пост carmat70 ви говорили, що ви могли б працювати безпосередньо на files орі (Hexdump), до якого ви, помістивши в кадр карті rendevi більш intelleggibile з перенесення важливих даних там від руки для задоволення.
Не бійтеся, навіть якщо помиляємося, щось, я не думаю, що сталося б нічого, що хтось corregger?, якщо це avverr? може тільки радувати.
-
Привіт Дельфін,теж роблю свій процедуру імпорту тільки в тому, що я ніколи не налаштований на зсув, чому? були вже? ок, на damos,damos, що я знайшов їх на dvd, який вони дали мені,я думаю, вони всі звичайні*****unque, згідно з м? починати слід пояснити, як працює winols,як вибрати карти, etc., і тоді ми йдемо до damos, чому? програмного забезпечення ? складний, але в той же час дозволяє зрозуміти карту в найкоротші терміни.
Востаннє редагувалось filippin87; в 15-10-2012 13:17
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
мені, наприклад, хотілося б зрозуміти значення, які знаходяться на деяких картах нерозбірливий, які повинні бути перетворені за допомогою числових значень...я так і не зрозумів, як вони це роблять ті, хто winols+damos розшифрувати ці карти....
-
Привіт filippin87, повторюю я, на жаль, у мене проблеми, я думаю, що damos, що вони не хороші, якщо ви хочете postarne хтось cos? я роблю тести, і я можу порівняти, щоб йти вперед у цій дискусії, мені потрібна допомога, я вважаю, що інформація, що міститься в damos є основою для роботи точного редагування, як це відбувається з map3d, так як після завантаження файлів map3d шляхом процедури визнання files змушує папку з картами визнані і коли ми йдемо далі, щоб moficarle говорить вам, qunti шість кіл, до якої навантаження ви знаходитесь в кожне стан, у п'ятих повторюю ? важливо damos, а якщо з програмою, cos? потужний ви хочете використовувати його як редактор, ви розумієте, різницю, я думаю, якщо я помиляюся, допоможіть відправляю рішень і практичних прикладів, з усвідомленням того, що тих, хто слідує за нами protrebbe бути ще більш тому, ми, проте, як тільки possso буде дуже сильно@? зробити невелике відео, мені потрібно трохи часу. (Впевнений зовнішній вигляд вашої допомоги, пошти файли, пов'язані damos і почнемо з l?)
манро я наполягаю на damos, чому? я знаю, що якщо файли оригінальні вирівнюється з damos або 2al або інший, якщо встановлена добре з winols ви отримаєте результат, схожий на map3d з даними ще більш точним близько до того, що ви хочете, якщо навести курсор на карти ви будете читати реальні значення, якщо ви хочете більше наперед вам буде дуже сильно@? посилання на деякі сайти, які я відвідую, в якому ви говорите також коефіцієнтів перерахунку.
Хлопці, для мене, не ? простий з робочої сім'ї і дітей, я сподівався на carmat70 і ще як зробили курси ? може схуднути. Привіт, скоро
Однак я не здаюся, можливо, в найближчі дні я arriver? мало матеріалу та інформації, і тоді ми побачимо.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
дельфіна я можу сказати лише три слова:ти великий!!!!
-
Привіт Дельфін,
я хотів би тобі допомогти, але я ніколи не використовував або імпорту damos, я WinOls з ліцензії, оригінал, але без плагіна імпорту damos.
Звичайно, я пішов, не був конкретним, за WinOls, курс був на ебу, де використовується у WinOls для зіставлення, починаючи з файлу орі і cos? я дізнався про програму та її соціальних можливостей і розширень?.
Привіт
-
Привіт carmat 70, дякую за відповідь, якщо для вас немає ? є проблема, яку я хотів би зрозуміти, як використовувати програму, як riquarda деякі з його peculiarit? і cio? в одному з ваших постів я ? їй здавалося, щоб зрозуміти, що не маючи плагінів ви вчили мене, як зробити читання даних, і більш конкретно, якщо я не помиляюся, ти сказав, що assegnado імена на картах і інші могли прочитати значення ті ж, і ви зрозумієте, для тих, хто, як, м? взяв собі виклик яка здатна переламати хід битви поодинці програму, як це не буде ? легко поєднувати роботу потребує? сімейні, я як і всі ви, я поділяю цю пристрасть і фільтрувати всі відомості, виконайте різні сайти протягом багатьох років, не маючи можливості з різних причин активно брати участь на курси, незважаючи на те, був запрошений багато друзів, у тому числі і інженерів ? дуже важко, вибачте, я dilungando в будь-якому випадку через сайт або в приватній формі, якщо у вас є можливість? допомогти мені, я тоді міг би рухатися більш легко для мене, і для вас все зробити screen вивчати самостійно ? довго і важко, марно dilungarmi більше, я думаю, ви зрозуміли, якщо ви йдете також будь-яка інформація може бути корисною. Привіт, скоро
-
Я був би радий допомогти, але я тільки зараз зацікавлені в damos
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму