-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Вибачте, панове, я думаю, що сьогодні багато людей, прагнучи заощадити кілька євро, купує продукти, довіряючи зовнішнього вигляду, що, здавалося б, робить більшість програмістів, як наприклад, майстер fgtech, що це V51,V53,V54 або VD300, як і будь-який інший програміст самодіагностика та ін, але проблема полягає на внутрішніх на материнській платі і, отже, компонентів, які можуть бути транзистори, конденсатори діоди якість пайки і збірки, які роблять різницю між продуктом і іншого, тому я думаю, що там буде і причина, що багато людей fgtech називає європейська якість деталей і стабільною в бд bdm jtag для завантаження tricore. тому, перш ніж купити, треба ancge важко це пояснити трохи про..............Все, що я кажу, я просто кажу, як мій щільно особиста думка......
-
Я згоден з вашої думки...справді, перш ніж я був продав v54 те, алюмінієвий корпус, і не було зробити це піти в bdm, тоді я був замінений "vd300" і досі дякую небо, не мене неправильно є так що я думаю, що ті, з дому з пластику вони кращі
-
Я думаю я також, що поки вони не зроблять якийсь інший ******* китайці, то в пластик, мабуть, добре.
Адаптер бачачи трохи навколо БД "Тато "і"Мама" повинно бути, ви той, для Вантажівки Renault/Volvo
-
Те, що не вважаєте, тоді люди це гарантія неіснуючий купують у китаї, у вас є 7 днів, щоб зробити продукт і отримати за нього гроші.
Навіть якщо ви приїдете на ДОА, відмова по прибутті-диспетчерського це за ваш рахунок, і вам варто як півник відкладаючи тому...
-
я купив 2 galli з алюмінієвий корпус..... очевидно, що ніхто з 2 працювали...... на aliex.... як я був повернутий.... і не повернути назад нічого..... quendi мови, допомога йде від сайту до сайту.... але навіть до щастя! єдиний раз, коли я зловив його в те місце, і, купуючи на ebay тут, в італії....
-
Вони не збиралися, або просто не ходили в BDM?
Вам пощастило, якщо ви не, ви повинні були повернути
-
Я забув, що продають на ebay в італії, у примітках знаходитесь написав "ПОВЕРНЕННЯ НЕ передбачено"
-
він не приходив, то bdm, насправді їх в свою коробку і ніколи більше не використовується. сара, як ти кажеш, " повернення не планується" , cio, підтверджують, що купити тут в італії/європі ... або придбати в китаї в кінці, і те ж саме..... і хоче, щоб ми тільки удачі. ..... говорячи клонів
-
Вже, починаючи, однак, продукт код протестований і працює в хороший плюс.
Тоді очевидно, що може capirare, як трапилося з вами, але 2 на 2 не працюють.
Мені довелося бачити, що вони не збиралися, зрозуміло, в бд..
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму