Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-33 33

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Здрастуйте, Йосип, я сподіваюся х він... але якщо лопаті знаходяться в справному стані та після чищення течуть добре і закриваються відмінно можна підключити без проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    треба побачити, в якому стані знаходяться лопаті, іноді вони дійсно знищені, а також чисті "спотикаються" і іноді достатньо промити, і вони йдуть, як нові, просто somtare і побачити!
    у будь-якому випадку мене це ніколи не сталося, що ви зламали, вони їсти хочуть ключі хороші oovviamente або якщо жорсткі вигвинтіть з легкістю за допомогою викрутки ударні або кілька ударів молотком по ключу, заправлені у болт і подивитися, що можна викрутити!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі за інформацію, дівчатка....моя 2.4 200cv я думаю, гори ККК, але тим не менше я зрозумів. Досі тільки турбіни, які я видалив, і багато тільки ті, на мій R5 і щоб не розбирати фіксована частина на злив в половину так само, як на фото зняти стопорне кільце, яке об'єднувало частину холодної води від гарячої. Мені буде трохи погано, на шию, потрібно зробити, на коників, але так нагадує старі добрі часи. Я дам вам знати . Ще раз спасибі

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •