Сторінка 4 з 18 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати з 31 по 40 з 175
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Lancia Delta 1,6-120 л. з-за обмін aut-0281014750-1037400393_Flash.rar хлопці, це файл взяв від мене під іспит,відкрити з допомогою і т. Д. ви помітите, що не може знайти драйвери для перегляду карт,але я, порівнюючи цей файл з іншими завантажені з бази даних, про нашому поважному форумі я знайшла ще один, ідентичний, який і т. д. знайти драйвери,тому я встановити цей драйвер для перегляду карт мого...(я сподіваюся, що я б зробив щось точне, враховуючи, що, проводячи обидва файли в 2d не мають ніякого значення ) драйвер, який я використовую, називається "LANCIA DELTA 1600 кондиціонером, литими дисками 120CV E5" "D235_509" на практиці перший 1600mjt 120 коней в списку.
    Від того, де ми хочемо почати зараз?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Я почну з пояснення африки бідної/багатої що як я зрозумів повинен стояти на 14.7 (afr=повітря/паливо), щоб бути точним, але з допуском приблизно 0.5.
    Худий був вище 15
    Багатий під 13
    Тобто зробити перетворення з міліграм в мм3 із коефіцієнт 0.85.
    Тепер, як це зробити з карти, відкритої xo я не вмію..
    Потрібно пояснення, питну, хто знає..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    tranky, але як зрозуміти, скільки ти вкалываешь?у частині робити журнал,карту, як ви розумієте, як?я цього ще не зрозумів...я, здається, зрозумів, що в edc16 значення виражені в запиті крутного моменту, а потім ньютона, які або конвертувати їх в заявці кількість палива (тип в карти, педалі)...я десь читав, що для перетворення з nw в мм3 слід розділити на 5 тебе виходить?як riguara afr я читала навіть я, ті ж претензії, але я знаю не більше, проте, якщо я не знаю, розрахувати суму я не можу перейти до звітів ват afr у вас інформація про це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Йосип, я поки не можу скачати ...розміщені на мега і працюємо разом... Якщо можна звичайно..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Якщо мені кроки тільки на ПК, подивимося, що робити.... Я, починаючи з карти, педалі... Кількість дизельного палива запит в мм3 залежно від навантаження (педаль).

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Від того, наскільки я зрозумів, кількість дизельного палива це визначити, якщо у ВР, що за межами карти, що я не знаю, які ще. Типу тієї педалі ви максимальний попит на ВР, той і більше малюк не введіть.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Абсолютно вірно..
    Однак, хлопці..давайте зробимо це з екрану, і карту перед...ВР знайдеш їх, перед самою карті... - ті дві криві першій карті..
    Якщо ви подивіться адресу в шістнадцятковому форматі, ви розумієте, що, перш значення карти є справжній ВР, які мають два значення залежно від довжини карти ..наприклад 16x16, 8x8 і т. д. і т. д...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Андрій, справедливості заради політики сайту, ми переконливо просимо вас прибути у 80 msg, принаймні, ми можемо зробити каталог на сайті вкладень, і не розміщувати посилання ext, що після декількох місяців приходять в занепад.
    Я кажу це, тому що мені це завжди відбувалося в інших частинах дотримуйтесь промови, написані, можливо, в 2012 році, зовнішні посилання більше не дійсні, і отримана інформація частково без візуального підтвердження (na ***** водіння, в кінці кінців).
    Йосип для ідентифікації BP дизельне паливо, ви повинні піти, наприклад, на мапу, визначається з драйверами як "головна карта уприскування - до ін'єкцій" є 16x16, якщо ви бачите, незадовго до карта ви свого ВР, який визначає, з першою хвилею обертів двигуна на ОБОРОТАХ в хвилину (я думаю), і другий mg injectable. Давайте залишимо перша хвиля тепер, що нас цікавить не зміна одиниць X (по горизонталі), але ми повинні визначити те, Y (по вертикалі) для збільшень (поправте мене, якщо я скажу, відчуває капелюшний бум).
    bp1.jpg
    Або над мишкою і, відповідно, переміщаючи вісь уявлення про ID 1dafa6 дає десяткове значення, рівне 7000, який з коефіцієнтом перетворення від 0,01 повинна бути 70, що від того, як я прочитав тут, і їх співвідношення мг на мм3 становить 1=0,85mm3 значить, ти тепер з тиском максимум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дизельного палива, встановлений на bp на цій карті.
    В цей момент я блок взагалі будь-які інші лайно, і чекаю зворотного зв'язку.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Добре ..ніяких зовнішніх посилань... Але стежу з задоволенням...наскільки я знаю, ваші міркування цілком вірно....подивимося...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Так що якщо на першій осі ми маємо оберти двигуна на другий у нас є обсяг упорскування максимальна, що ECU може читати..., Змінивши точку зупину, ми можемо змусити читати на блок управління, для різних значень кількості ін'єкцій і, отже, надати насправді більше... Але є проблема, треба, як кажуть на жаргоні "піднятися на breakpoint", що досі не зрозумів, як ви робите.... Правильно, tranky?

Сторінка 4 з 18 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •