Спочатку Написав Alfa159 q4 Я не думаю, що так само моделі ecu..пошту файл, який ви читали, і я можу сказати, пі?... Привіт Alfa159 q4, якщо ви хочете дати йому спробувати, на другій сторінці цієї теми, повідомлення n?18 містить карту Transit, які я відправив я...
"Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion
Спочатку Написав bart Привіт Alfa159 q4, якщо ви хочете дати йому спробувати, на другій сторінці цієї теми, повідомлення n?18 містить карту Transit, які я відправив я... Ви ? як і 2.4, що я і зробив
Спочатку Написав Alfa159 q4 Я не думаю, що так само моделі ecu..пошту файл, який ви читали, і я можу сказати, пі?... чекаємо ваших оновлень, як закінчився тест, що треба робити?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Спочатку Написав msport (exil77grande) чекаємо ваших оновлень, як закінчився тест, що треба робити? І за що я повинен був купити файл, в іншому випадку не було нічого, щоб зробити. У будь-якому випадку все ок, працює.
тому ми не можемо бачити, що рішення пошти, принаймні, один скріншот бачив, і стрілянина, що ця дискусія ? була пі? раз зйомки, принаймні, всі ті, хто виступав, вони знімають curiosit? очікуємо trepitosi....
Правила Форуму