насправді, ви повинні прийняти нову пам'ять і писати те, пошти, навіть файли, які ви читаєте.
насправді, ви повинні прийняти нову пам'ять і писати те, пошти, навіть файли, які ви читаєте.
уго ---- президент A.E.P.
який компонент купити:
Одно?
який еквівалент перезаписуваний?
це ? файл, який я читав mito.rar
і це те, що я хотів би написати riverginato з Іммо 3.2
на жаль, в районі не можу знайти eprom, і ви повинні обробити те, що я, якщо можливо
пам'ять повинна бути однаковою, я перевірив файли, які ви надіслали оригінал ? все пусто як то змінено, це повинно бути добре, добре те, що ви читали, тоді, коли ти заплатив пам'яті на адаптері ви зварена в бік вірно? не ? що ви можете зробити, як ви хочете, має до і адаптер пам'яті.
Ви до контрольованої, однак, використовувати як пінцет для ланцюга, так і немає роз'єм під пайку та ще перш, адаптер на мене з голки читання і завжди був порожній, проблема полягає не читати це, я думаю, і не знаю, якщо ви робите писати.
Сортування dele нових виду втручання.
Спасибі Ugoboss турботу.
я не думаю, що проблема e2prom, якщо ви хочете зробити дві фотографії і ящик, щоб побачити, як позицій, все, в різних тестах, які ви зробили.
Вибачте, Ugo я відповідаю тільки зараз, чому? я зловив вірус грипу і я, горить тільки тепер пк.
у додатку ебу IMG_1575.jpg і я думаю, що я зробив правильно, я змінив номери файлу rinverginamento наступний ? новий mitoffmod.rar мені підтвердили, що я зробив добре, щоб порівняти його з тим, опубліковано раніше.
практично у мене змінився номер блоку управління і програмного забезпечення, що було неправильно.
ви були праві, cip, навпаки, адаптер тепер ви пишете, а також робить перевірку![]()
c' і ніхто мені не може? дати пораду, перш ніж залишків e2prom?