Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 108

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    спробуйте moddare і нічого не змінюється, навіть fumosit?, для мене 068006 щось типу тиску turbo мети (recovery ? місце 1,78) і
    068266 щось пов'язане з масою всмоктуваного повітря в залежності від prex

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Я згоден з R5 ( малий OT erre ви ніколи не думали піти з Renault, щоб перейти до yamaha? cos? грати проти нас з R5 на R6 або R1 ну жарт, звичайно))) а ще мене лямбда...
    Безперервний і закриваю OT :

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    У egr R5 продовжує стояти в гаражі.....я не тип мотоцикла дорожнього руху на ендуро...йде нова БЕТА-250 ЗАВОД після 5 KTM. Вт ІТАЛІЯ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Я ок ок Dariuccio але карти, лямбда-вирази, як ви moddate? підвищення або decrementate? чому? я decrementandole ( вони впали на 3%), попереджаю, збільшення fumosit?... треба робити журнал і дані на руки, зробити правильні висновки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    карти 68006 і 68266 повинні бути саме лямбда
    в принципі то важливо ? другий (який позначається як лямбда високим iq)
    у х у нас маса всмоктуваного повітря в мг, y обертання, і в z, коефіцієнт перетворення 0,001302 у нас співвідношення повітря/паливо
    якщо ми хочемо збільшити дизель значення z становить зменшилася
    я ще не пробував торкатися ці, просто мій друг, який мене морська свинка є час, і я також намагаюся з діагнозом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    карти 68006 і 68266 повинні бути саме лямбда
    в принципі то важливо ? другий (який позначається як лямбда високим iq)
    у х у нас маса всмоктуваного повітря в мг, y обертання, і в z, коефіцієнт перетворення 0,001302 у нас співвідношення повітря/паливо
    якщо ми хочемо збільшити дизель значення z становить зменшилася
    я ще не пробував торкатися ці, просто мій друг, який мене морська свинка є час, і я також намагаюся з діагнозом
    Я в повному я, як я вже казав-й? я зменшив ці карти на 3% (як я і зробив драйвер winols ad hoc, і у мене зменшується тільки зони з меншим значенням, тобто при високих навантаженнях) і я повторюю, fumosit? ? збільшена (ps у мене gp 75 ) як тільки я хвилина підключити до elm і я журнал до і після зміни цих карт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    карту 68226 приймаючи значення вище по осі z ми 1781 множиться на 0,001302 тому 2,31, мені здається, не зовсім ще afr.
    в чому? коефіцієнт перетворення маси всмоктуваного повітря (1781)? мені здається, тиск турбо. можуть бути карти з напругою map і maf?
    але як вони змогли перетворити значення по осі z?
    Торетто карту лямбда voui сказати, що відразу після карти педаль? я дав до 15% та 20% - до високих і палити ? прийнятно, але ще не
    я, трапляється, добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    карту 68226 приймаючи значення вище по осі z ми 1781 множиться на 0,001302 тому 2,31, мені здається, не зовсім ще afr.
    в чому? коефіцієнт перетворення маси всмоктуваного повітря (1781)? мені здається, тиск турбо. можуть бути карти з напругою map і maf?
    але як вони змогли перетворити значення по осі z?
    Торетто карту лямбда voui сказати, що відразу після карти педаль? я дав до 15% та 20% - до високих і палити ? прийнятно, але ще не
    я, трапляється, добре
    Немає Dariuccio я не маю на увазі обмежувач крутного моменту в f. у temp. рідини (то, одразу після педалі, ahim? навіть я розумію, як робіт, так як ? у функції температур, "дивні"? як я вже говорив-й? на секунду мені ? карту важливо, щоб дати пі? дизель, не обов'язково витрачати час упорскування).... але карти, про яких ви говорите (68006 і 68226 ),

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    ви подивіться на ці карти на файл точки 70cv? криві з боку break мають значення більше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    звичайно, якщо ви звертаєтеся до карт, лямбда-вирази pi? на

Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення