повернувся сьогодні мій kess, що я послав оновити..... я роблю тест і я тримати вас в курсі роботи kess v2.07, cofermo що ? fw 4.034 і протоколи автомобілів, мотоциклів усіх активних.... короткий тест![]()
повернувся сьогодні мій kess, що я послав оновити..... я роблю тест і я тримати вас в курсі роботи kess v2.07, cofermo що ? fw 4.034 і протоколи автомобілів, мотоциклів усіх активних.... короткий тест![]()
привіт, як я знаю, що c'? і варто тріском. 2.07 з прошивки 4.xxx вантажівка не активні!!! блок запису після 29 розблокування онлайн з teamviever.
тому тільки автомобілі і мотоцикли.
там і оновлення китайський, що нове обладнання європейського.
протоколи активні нові машини...
чекаємо....
Ви можете сказати, якщо вони змінили мікро??
ці красиві новинки? хлопці, я йду за колесо
There is more than one solution available for different постачальників, i've also seen one with Car, bike and FULL truck with active latest update і прошивки, but it costs.
Not working online and teamviewer for маркер скидання same as above ~ 30 жетонів.
Rego могли б ви зробити фото друкованої плати і компонентів змінено???
я, до теперішнього часу в європі.... hw китайський 2.06, змінили деякі компоненти всередині мікро не змінилися, тому що вона 2.06 оновлюється, ви зможете побачити piccate голок позаду на pin для оновлення.... додаю кілька фотографій оновлення, я також підтверджую, що після 29 писання оновлюється.... kess v2.07 5.jpg