у 147 ducati вона ідентична 150cv а в u ' інший пост просто карту 20 к.с. зроблено в тому числі і дивне.
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
у 147 ducati вона ідентична 150cv а в u ' інший пост просто карту 20 к.с. зроблено в тому числі і дивне.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але я не кажу, що не ? правильно змінити, щоб збільшити продуктивність, а ? як обман, як роблять додаткові модулі, те, що коні виходять однаково ? теж правда.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
а то ебу стабілізує завжди, регулюючи всі inj x відчувати себе завжди двигун круглі.........
потім збільшувати inj з заводу inj оригінальний nn ? кращі, але якщо ви хочете почувати свій автомобіль поганий, треба ritoccarli nn stravolgerli...
тоді залежить від того, коли дизель хочете, щоб дати.....
у маленький отвір ?!
тому єдиний спосіб, x збільшити дизель ? протягуючи час.........
якщо я помиляюся, я corriggerete..........
або збільшити тиск, по-вашому, скільки б межа насосів? я вважаю, що з 50 бар збільшення проблем бути не повинно, чи ні?
Навіть 100, але як значення Max
ви йдете ot..., і потім ви повинні побачити, що насоси CR ви говорите...cp1 з jtd 100-105-110-115cv тримає спокійно 1500bar максимальні..? ? ясно, що якщо це тиск ми хочемо вводити 100-120mm3 на дизельне паливо, що преса не пропонує? ніколи...для двигунів multijet, а cp1h серії ne-1600 бар, але він тримає спокійно 1800.....те ж саме тільки що зробив вище, і фарсі, тому що прес і пов'язана з iq, що ми вимагаємо...
однак після р? зворотів, слів досі не ви мені пояснили, він історії "карту проінформований про те," або "карту обдурив"....чекаю відповіді.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
але що ? що-те вид карті обдурив?
карту ? карту в ecu читає те, що йому написати.
кого ви обдурити?
до комп'ютера?
але нееет
або, може бути, а то я зрозумів, що ви хотіли сказати!???
звичайно,я хотів зрозуміти, що, щоб отримати, наприклад, в 100mm3 на дизельне паливо, ми можемо відкрити для другої(наприклад) pi? форсунки або ми можемо відкрити для другої половини(як завжди) і дати трохи тиску...
другий, ймовірно, sar? pi? ефективно, чому? дизельне паливо б випаровується ще краще, але раніше ? безумовно, pi? надійно
ні?
помилка в тому сенсі, що bp, є оригінальними, але в цих значень замість нас 80, як було спочатку,знайти 100mm3
не sar? як обдурити з модулями, але pi? чи ні ? те,
Востаннє редагувалось sportknight; 17-12-2012 в 17:00