Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 52

Обговорення: edc 16c39

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо файл без fap ви зробили це з ecusafe його, що він працює.
    ecusafe боляче багато речей, але все edc16c39 "f"?
    для драйвера, не можу тобі допомогти, чому? я не використовую ecm2001 але використання ecm titanium, а водії вони різні

якщо ви хочете карту моя порада ? знаходити вас в мережі ecm titanium 1.61, і почати свою карту з то.
    безумовно, їх драйвер у вас

потім ми тобі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Спасибі волхвів , titanium 1.61 я знайшов і скачав, але я id неправильно і не знаючи, як вирішити, я хотів, щоб спробувати з ecm 6.3 .. цей диск відсутній приносить мені дороги .. я намагався створити диск, але не помилка, ознака того, що ваш диск ? дата і погано ..
    ви файл зробив з ecusafe, але я не впевнений, що ви перевірили .. спасибі ..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    не з'? потрібно контролювати,кажу тобі з власного досвіду, файли зроблені з cusafe на edc16c39 групи fiat працюють.
    для ecm titanium, якщо він просить ID ? версія невірна.в мережі є версії, які не вимагають яких-небудь id і відправляються без проблем
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Спасибі, я постараюся, щоб побачити, якщо я знаходжу soft працює ..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    завтра я повинен зробити stilo 1.9 120 коней, тільки що я зробив ви розмістили файли ori і mod, cos? ви можете дати нам очі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Спасибі, дуже добрий .. мені було б корисно також диск? .. ні, якщо не розуміє нічого ..

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    aridaie....шукали в версії 1.61, що ви на місці

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    я скачав 4 .. вони funzionase !!! початок фломастери? що залежить від пк .. але спроба не тортури ..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Привіт я замінив fap правою трубі. не маючи часу, щоб вивчити карти і пов'язані з ними я завантажив файл без fap і egr закритий . Коли починаєте писати картину, інструменти, звучить і мені попередження " помилка esp, не є " звучить 2 рази, але я не пам'ятаю + друге повідомлення .
    Я включив його, здається, має мінімум + нижчі, ніж раніше, або ? моє враження . Тоді я спробував цей файл знайшов в мережі ,навіть при цьому, коли починає писати картину інструментів звучить і мені 2 помилки . але c'? дивний шум від вихлопних газів, як вібрація, що я не зрозумів, де . потім я поставив оригінальний файл змінено без fap і egr закритий, ніж раніше . я завжди одні і ті ж помилки з панелі приладів . ? щось нормальне, що мені від цих помилок ?? не будучи, звичайно, не вийшов, щоб спробувати автомобіль, вібрація, яку я відчував зі зміненим файлом, тепер не відчуваю . Спасибі .
    Востаннє редагувалось patrik2; в 30-09-2012 01:52

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви ? нормально, що в записі від тих помилок. В моїй bmw, коли він пише мені, виходить індикатор "service" і жовтий трикутник небезпеки

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •