Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 43

Обговорення: датчик тиску bosch

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Болга
    spain
    Повідомлення
    12
    Привіт. Перевірити датчик витрати повітря і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Egr is off..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Ahhhhh я забув вам сказати, що я чистий, то жирна....
    ! спасибі, що не йдете ? imbrattata масла! ти використовував riattivante чайник.
    Потрібно використовувати сухий.
    Smontalo, immergilo на кілька секунд у ЧИСТИЙ бензин, без залишків деяких, то витягне, то йде на спад, і слойки з повітря, але дуже повільно, повинен бути дуже легкий. Візьми спрей СУХИЙ і inondi.
    Ви помітите, що є 2 отвори, одне на стороні, типу плити, а інший-внизу, спереду, звідки приходить в повітрі. з них виходить повітря, який вимірюється і йде з-під. Також бризок ще раз спрей сухий пригадав про sgocciolarlo то в іншому випадку вам залишається щось всередині. Після чого легким вітром із установка і випробування на дорозі.
    Я дуже рекомендую, кілька секунд у бензині, потрібно, щоб sgrassarlo. Його витримаєте, як ніби це печиво, так робите, ви робите добре увійти в отвір нижче.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Болга
    spain
    Повідомлення
    12
    Off ecu and close mechanical.?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    on mjet it's " it must be off ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав xathanatosx Visualizza Messaggio
    on mjet it's " it must be off ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
    It's close в ECU... Немає помилки.. Perfect

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Тоді датчик витрати повітря l я виміряв з осцилографом... Тим часом вольт, я повинен сказати, якщо ? пік, пік або постійно,частота ? 1.86 кгц і особливо мене не виходить меандр, але ідеально трикутної форми під прямим кутом, як ніби була відрізана....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Так в згадати по пам'яті...але, перш ніж робити що-то ви чистий борг на датчик витрати повітря? Не ? що йому все це, чи добре ? всі помазав.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    А l частота правильна ? 1,8 кгц, якщо це Bosch. Щоб побачити, чи працює він візьми компресор і дуже обережно дує, без перебільшення, на датчик витрати повітря. Якщо досягає 12/13khz ти в порядку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Хтось із вас ? коли-небудь зробив лінеаризації цього датчика? Я повинен встановити на мою то на 4bar. дякую

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •