Привіт. Перевірити датчик витрати повітря і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br
Привіт. Перевірити датчик витрати повітря і egr phisical and clean possible position not real. And check ic pipes catalist or dpf. Br
! спасибі, що не йдете ? imbrattata масла! ти використовував riattivante чайник.
Потрібно використовувати сухий.
Smontalo, immergilo на кілька секунд у ЧИСТИЙ бензин, без залишків деяких, то витягне, то йде на спад, і слойки з повітря, але дуже повільно, повинен бути дуже легкий. Візьми спрей СУХИЙ і inondi.
Ви помітите, що є 2 отвори, одне на стороні, типу плити, а інший-внизу, спереду, звідки приходить в повітрі. з них виходить повітря, який вимірюється і йде з-під. Також бризок ще раз спрей сухий пригадав про sgocciolarlo то в іншому випадку вам залишається щось всередині. Після чого легким вітром із установка і випробування на дорозі.
Я дуже рекомендую, кілька секунд у бензині, потрібно, щоб sgrassarlo. Його витримаєте, як ніби це печиво, так робите, ви робите добре увійти в отвір нижче.
Off ecu and close mechanical.?
on mjet it's " it must be off ecu and клапан closed. otherwise you'll see mechanical failure on the dashboard. mjet are euro 4
Тоді датчик витрати повітря l я виміряв з осцилографом... Тим часом вольт, я повинен сказати, якщо ? пік, пік або постійно,частота ? 1.86 кгц і особливо мене не виходить меандр, але ідеально трикутної форми під прямим кутом, як ніби була відрізана....
Так в згадати по пам'яті...але, перш ніж робити що-то ви чистий борг на датчик витрати повітря? Не ? що йому все це, чи добре ? всі помазав.
А l частота правильна ? 1,8 кгц, якщо це Bosch. Щоб побачити, чи працює він візьми компресор і дуже обережно дує, без перебільшення, на датчик витрати повітря. Якщо досягає 12/13khz ти в порядку.
Хтось із вас ? коли-небудь зробив лінеаризації цього датчика? Я повинен встановити на мою то на 4bar. дякую![]()