-
Привіт, Дарій, я повинен сказати, що я не знаю, як це зробити, я роблю абсолютно іншу роботу Abarthina ? моя пристрасть і я просто хотів обійтися тільки покласти файл esseesse або 595, що тоді ? ж, все тут не продаю і не зробити? інші карти, мені подобається тримати автомобіль в своїй originalit? для цього я limitavo тільки на цей легкий upgrade, а потім скажіть мені, якщо ви можете? натисніть, щоб знайти файл, треба чекати, поки 80 повідомлень розумних, звичайно, бачив, що півень 1260 я нічого не роблю, я повинен munirmi в пір'ї v54? Дякую і вибачте моє невігластво
Потім Даріо, як кроком у Abarth мені сказали, що збільшується +12 % тиск турбо і +2% обмежувачі крутного моменту ? правильно? Дивно, що вони не змінений авансів або бензин, це мені сказав механік Abarth в конфіденційному порядку
Востаннє редагувалось leandro89; 17-08-2014 до 21:48
-
повірте , мене слухає, і ... детальніше ваш вихідний файл , подивіться різницю з файлу SS і копіюєте ті ж кроком на ваш вихідний файл
-
Ок Даріо, але тих, з кроком справедливі, що я привів? Які інструменти використовувати?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Щоб знати, як виглядають реальні відмінності, потрібно мати двох вихідних файлів. Один з Abarth Стандартний і один СС, а потім, порівнюючи різні карти подивитися, чим кроком. Щоб прочитати свій автомобіль, якщо не помиляюся, ви можете використовувати півник V54, що робить virtual read, а потім ви можете записати її.
-
Ок? щоб отримати файл, вам треба? чекати 80 повідомлень
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо у вас є обладнання, яке я вказав вам вище, ви можете прочитати самостійно на ваш автомобіль, і якщо знаєш, що хтось з сс робити те ж саме. У іншому випадку вам потрібно отримати 80 повідомлень!
-
Ок, але орієнтовно відмінності в карті є тільки ті, що зазначені?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я зробив порівняння між 2 файлу abarth нормальний і ss Для драйвера ecm titanium змінюється тільки лім пара мало, 5 %, 1 карту заздалегідь, 1 карта паливної і обмежувачі turbo 15% / 20%. це ? те, що ви бачите-драйвер, то я не знаю, якщо c'? ще з драйверів.
-
Порівняння, яке ви зробили ? між 500 135 кінських сил і 500 160cv?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Це точно, я взяв 2 файлу орі в базі даних цюй? на форумі!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму