Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-34 34 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Просто 256 на дві карти, в іншому випадку, то це залежить від того, скільки карт ви хочете встановити c'? тих, хто навіть чотири, я їх два....
    ...і після цього говориш нам, як зробити switcharle??... А що ви використовували? Схема?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    привіт,

ці посилання не поставити тих, хто ПРОДАЄ........ (якщо адміністратори тоді я, погоджуються з тим, що місце, де можна знайти матеріал), що вирішує проблему з чотирма гроші!

Dual Eprom-Map

Dual Eprom-Map дозволяє встановити на ECU дві карти управління двигуном різні.

? можна налаштувати Dual Eprom-Map, щоб використовувати два eprom по-різному, або замінити ніж оригінал розмір двомісний за допомогою програмного забезпечення в комплекті.

сумісний з усіма eprom сімей: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400

входять в комплект поставки

1x Dual Eprom-Map

1x Перемикач

1x Toggle Copper Carbon Look

1x провід wire wrapping

1x програмне Забезпечення та Інструкції по установці

задоволені?

ciiaaaoooo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав Emanuele54 Visualizza Messaggio
    привіт,

ці посилання не поставити тих, хто ПРОДАЄ........ (якщо адміністратори тоді я, погоджуються з тим, що місце, де можна знайти матеріал), що вирішує проблему з чотирма гроші!

Dual Eprom-Map

Dual Eprom-Map дозволяє встановити на ECU дві карти управління двигуном різні.

? можна налаштувати Dual Eprom-Map, щоб використовувати два eprom по-різному, або замінити ніж оригінал розмір двомісний за допомогою програмного забезпечення в комплекті.

сумісний з усіма eprom сімей: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400

входять в комплект поставки

1x Dual Eprom-Map

1x Перемикач

1x Toggle Copper Carbon Look

1x провід wire wrapping

1x програмне Забезпечення та Інструкції по установці

задоволені?

ciiaaaoooo
    Так, я знаю, вже?.... але я знаю, що люди навіть не купив... фактично поставивши маса контактів і накладення eprom (в даному випадку 3 або чотири) з простий перемикач 1-2-3-4, ? вдалося.....але не кажіть мені, як.....занадто багато старих речей
    витрат практично нуль

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    не вдаючись у подробиці принципу ? це: просто покладіть eprom здібностями? двомісний і колеги маси або постійного струму в MSB, в залежності від того, якщо вам потрібна перша або друга карта. На практиці знадобляться також кілька резисторів і конденсаторів, але принцип ? .

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •