Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Обговорення: Ж атака на форум

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    особисто я думаю, що речі, які він творив sportknight на мерітократії я v? parrecchio в генія...
    ви, можливо, стимулювати певний тип поведінки,що вже на форумі ? широко взяли в моделі, але я думаю цього не достатньо,примушуючи її стати звичайною практикою....
    cio? для абонентів, які не допомагають, нічого на форумі, ви могли б здійснити свого роду "поступове пониження", до видалення, якщо необхідно, а для тих, хто в будь-якому випадку на форумі ? більш активним, і допомога чи інформація у відповідності зі своїми здібностями? може "нагород", можливо, з якоюсь рейтинг або може....
    cio? замість того, щоб залишатися "користувач" ми з сколково? тим, хто веде себе певним чином, щоб "зробити кар'єру" на форумі, якщо хочете...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Всі ці розмови, меритократії і інше і нічого, всі служать, якщо в кінці є хтось, що контролює все. Admin може також керувати першим в цьому так в даний час, але, коли arriver? мати значний потік відвідувачів і, отже, написи, як ви оцінюєте всі??? ми хотіли б хто-те, що з ранку до вечора, не керувала все це, і я не думаю, admin вони все це час ******.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    з промовою, що і я, ви могли б також сприяти в інших модераторів і створити штат співробітників, які avvicendevolmente dia руку адміністратора і співпрацювати один з одним і їх.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я accrodo з blackwolf, хлопці поступово форум росте і замість того, щоб стояти за сед речі, ми можемо обіцяти більше на форумі, щоб зробити його все більш і більш багатий для всіх, звичайно, очевидно, що ми у будь-якому випадку перевірити, хто нижче, а хто ні, і справді від deglassati і це також вірно, що не тільки ми вважаємо, необхідно, додамо ще модератори краще, щоб дати нам руку, і уникати того, що деякі вже роблять їх c.....,перо манро я richiamarti хехехе, тому що правила не читав ти добре насправді, після середнього користувача, і є ще одна категорія найбільш важко досягти, що я створюю, вона вже гарна sodisfazione.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    зараз я збираюся ще раз перечитати правила....
    цей "готель", а також al'середнього користувача, я sar? обійшли або забули....

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •