Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 43

Обговорення: galletto v53 і windows 7

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    23
    Висновок, ніхто не хоче вивести благословив рішення, щоб я v53 на seven? І' na корости працювати з іп? пк :|

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не ? що ніхто не хоче витягнути, рішення єс, але не ? громадській, в тому сенсі, що мало його, і, щоб змусити її працювати ми хочемо controcodice застосовується id ти пк, природно все ? за додаткову плату.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    буде цікаво і мені
    я rifarmi пк і тепер я тільки в Windows 7
    help me!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    я з v54 я втратив всі надії... 64 біт втрачається, і щиро знайти якийсь accrocchio, щоб зробити це турбує мене.... хто знає, що відбувається, то в програмуванні!!!! перейти довіряти ! зараз моє єдине рішення і це ще xp....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, проблеми, які можна вирішити, я пам'ятаю, що ми гості на форумі, запитайте all' Admin, якщо можна, відкрийте конкретної посади і вимоги до них надаються для тих, хто може? користь...Я поясню краще, ніж складати корисні повідомлення......часу відвідуваності і комунальні послуги? для форуму........ Я готова допомогти початківцям.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    скажімо, зробити розділ і установки xp буде рішення більш швидке, що я знайшов, і тому, що існують інші програми, які вимагають xp. для xp bastno 10 гб розділ, не так багато

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Я бачу, що багато просіть і продовжуйте просити дозволу, і ніхто не бере на себе ініціативу, що я описав вище, мабуть, ви зацікавлені мати sw, без вірусів, використовувати його на російську і з чергової дати..... доступні, щоб допомогти, але не зробити роботу за Вас....очевидно, мій внесок ? парковка.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, проблеми, які можна вирішити, я пам'ятаю, що ми гості на форумі, запитайте all' Admin, якщо можна, відкрийте конкретної посади і вимоги до них надаються для тих, хто може? користь...Я поясню краще, ніж складати корисні повідомлення......часу відвідуваності і комунальні послуги? для форуму........ Я готова допомогти початківцям.....
    завдяки пристрасті двигуни для вашого зайшла я обережно дізнатися, чи можу я що стосується мене, запитати адміністратора, якщо все це possibbile поділитися зі всіма.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    16
    якщо ви встановите virtual box в win7 64 обертайте xp і probblema вирішена, я зробив вибір на користь цього рішення-за того, що winols не працює на win7 64 розрядних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав renz Visualizza Messaggio
    якщо ви встановите virtual box в win7 64 обертайте xp і probblema вирішена, я зробив вибір на користь цього рішення-за того, що winols не працює на win7 64 розрядних
    ... мені здається, що winols не працює на win7 64... від мене ве відмінно!

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •