однак, читаючи в bdm не багато, паяльна станція... але щоб бути впевненим у надзвичайних ситуаціях також giocattolino, що працює непомітно і завжди краще мати.. завжди супроводжується програміст, інакше не має сенсу
однак, читаючи в bdm не багато, паяльна станція... але щоб бути впевненим у надзвичайних ситуаціях також giocattolino, що працює непомітно і завжди краще мати.. завжди супроводжується програміст, інакше не має сенсу
На edc 16 не потрібна паяльна станція... якщо роботи завжди на ебу "здорові", але, можливо, справа в тобі, трапляється, хто-спалили вони можуть служити eprom або флеш-отпаять і читати, і, можливо, пересадити.
Якщо отримати паяльна станція тільки одна, що навіть тепле повітря, в певних ситуаціях пу? вас багато життя.
я повторюю, що це дуже заходи мати станції, і краще, якщо з гарячим повітрям... але, звичайно, отпаять один eprom без адекватної зовнішньої програміст не потрібно... тому мінімальний пакет програміст і центрального гарячого повітря..![]()
хлопці, я використовую красиво kess v2 і ktag, йдуть, що дивно, деякі проблеми на початку з пк, але потім я йду dell d630 для kess і compaq для ktag, все ок...
Це і логічно, якщо потрібно отпаять з kess ktag або будь-яке інше ви нічого не робите, ви повинні мати принаймні УПА
упа не зробити flasch!!!!!у gqx4 тут як flasch, що для мікро-ec.....!!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Добре, карло, дякую за пораду...
будь ласка, джеррі!!
Що таке заєць? Кролик Abarth