Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я нижче всі повідомлення, але якщо c? дизельне паливо в бак в машину-benz. може викликати проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    насправді курить biaco....... ? гаряча машина відповідає в межах норми і майже не курить-й?! однак запах дизельного палива відчувається дуже холодно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    , То перейдіть очищення бачок системи трубопроводів зроблю, навіть форсунки і міняв би ще й насос через фільтр. Якщо все правильно пам'ятаю nn продають тільки фільтр і побачити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Залежить від того, на скільки у відсотках, і розбавлений бензин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Мені довелось знайти паливо, скоротити з водою raggia насос і заправлені в чорні гумові, коли я намагався його розібрати гуми, брав консистенцію глини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Спробуйте витягнути свічки і подивитися колір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    У всякому разі, якщо і забруднених дизель очистити все міняється фільтр і перейти тихий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Far? cos? ........ Будемо сподіватися, що це та саме зернистість навіть, чому? клієнт, якщо витрати повинні були бути високою воліють змінювати автомобіль!
    Ми бачимо, Mo...... Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    10
    Якщо ставить дизель замість бензину, можливо, досить повний, атласу або більш мета у відсотках від вихлопних газів повинен виходити дим дуже густий і білий, запах солодкуватий, відрізняється від звичайного бензину.
    І відчуваєте запах дизельного палива на автомобілі, я б сказав, що не з'? йди може бути, не ? було навмисне клієнта, дефект заводу розподільник, недолік у ванни, які talgino бензин до дизель на низьку вартість все буде нове, але не так дивно, то .
    Але корпус дросельної заслінки в ahai дивився? Як правило, ставав моноблок "rumenta" і tenedeva до спотворення кута відкриття.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    корпус дросельної заслінки сили, щоб очистити його ? повернувся знову.........тепер все на місці клієнта ? не знаю чи її лагодити, якщо взяти його в renault або віддати її всередині, щоб прийняти ще половину! (....упевнений, що багато клієнти їх не розумію, початок? ви шукаєте, щоб задовольнити їх і змусити його витратити якомога менше і більше? ви ставитеся до риб в обличчя, і вони також швидко...... спочатку вони пошкодження, а потім стверджують, що сходження духа......mahhh)

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •