-
Я нижче всі повідомлення, але якщо c? дизельне паливо в бак в машину-benz. може викликати проблеми
-
насправді курить biaco....... ? гаряча машина відповідає в межах норми і майже не курить-й?! однак запах дизельного палива відчувається дуже холодно.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
, То перейдіть очищення бачок системи трубопроводів зроблю, навіть форсунки і міняв би ще й насос через фільтр. Якщо все правильно пам'ятаю nn продають тільки фільтр і побачити
-
Залежить від того, на скільки у відсотках, і розбавлений бензин
-
Мені довелось знайти паливо, скоротити з водою raggia насос і заправлені в чорні гумові, коли я намагався його розібрати гуми, брав консистенцію глини
-
Спробуйте витягнути свічки і подивитися колір
-
У всякому разі, якщо і забруднених дизель очистити все міняється фільтр і перейти тихий
-
Far? cos? ........ Будемо сподіватися, що це та саме зернистість навіть, чому? клієнт, якщо витрати повинні були бути високою воліють змінювати автомобіль!
Ми бачимо, Mo...... Дякую
-
Якщо ставить дизель замість бензину, можливо, досить повний, атласу або більш мета у відсотках від вихлопних газів повинен виходити дим дуже густий і білий, запах солодкуватий, відрізняється від звичайного бензину.
І відчуваєте запах дизельного палива на автомобілі, я б сказав, що не з'? йди
може бути, не ? було навмисне клієнта, дефект заводу розподільник, недолік у ванни, які talgino бензин до дизель на низьку вартість все буде нове, але не так дивно, то
.
Але корпус дросельної заслінки в ahai дивився? Як правило, ставав моноблок "rumenta" і tenedeva до спотворення кута відкриття.
-
корпус дросельної заслінки сили, щоб очистити його ? повернувся знову.........тепер все на місці клієнта ? не знаю чи її лагодити, якщо взяти його в renault або віддати її всередині, щоб прийняти ще половину! (....упевнений, що багато клієнти їх не розумію, початок? ви шукаєте, щоб задовольнити їх і змусити його витратити якомога менше і більше? ви ставитеся до риб в обличчя, і вони також швидко...... спочатку вони пошкодження, а потім стверджують, що сходження духа......mahhh)
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму