Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-32-32 -

Обговорення: info якості півень

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    спробуйте на edc15c7 і edc16c39 fiat, і якщо вона йде вниз? ? хороший ключ, щоб перевірити якість

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    9
    Citazione Спочатку Написав РТР Visualizza Messaggio
    Вітаю всіх...я заявляю, що я пишу від імені одного ...купив півня, китайський, звичайно ... - каже v50..., щоб змусити його працювати, коли частина програми, і отримуєте на екрані повинен від'єднати і підключити usb-кабель, в іншому випадку не йде ...робив це він прочитав кілька croma і corsa d 1.3 mjet без проблем... тепер я питаю вас, а в тому, що особисто у мене немає досвіду з галло ви можете знати якимось чином, якщо якість цього інструменту. .. може бути, відправляю вам фотографію вбудований..знаю, як ви могли б сказати ... він боїться писати і в дружбі він нахиляється до мене ... але зробити його більш автономним, а мені... про те, зовнішня коробка, якщо може служити і той чорний квадрат зі світлодіод. Заздалегідь спасибі
    у мене теж ця проблема, і, можливо, однієї і тієї ж версії hw....і я також знаю, що проблема відбувається на ноутбуках asus і acer.....а я c я написав кілька edc16c39 edc16c34 групи vag, так і послідовного bdm.... edc17 в boot пару...ford і audi...тепер я був неправий тільки vag edc15, блокуючи його в запису.....

як говорить пристрасть двигунів.....було б краще, послідовний ori працювати.....я, щоб не ризикувати, я роблю, але для читання в школі для безпеки....? ціна, яку доведеться заплатити, якщо ви хочете заощадити.....

з повагою

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •