ок, я намагаюся відразу, але якщо виділення з золота, може бути, і краще, що ви на це скажете ???
ок, я намагаюся відразу, але якщо виділення з золота, може бути, і краще, що ви на це скажете ???
звичайно, що ? кращеі не чіпати, навіть не 0E09D8
я, хлопці, подивимося, чи зможемо ми змусити її стати ракети, так що на початку липня ce гонки, прискорення і спалив все ставлю ваші імена на капоті![]()
Тоді спробуйте розмістити новий файл mod cos? ми бачимо, dafarsi!!!![]()
Від матвія
20.tuning.rar потім я нижче і бачимо, як він йде, але я думаю, що ви повинні виправити також обмежувачі дим, але я не знаю, які ви, хлопці, чи вибухає, або летить![]()
Я не caricherei цю карту!!! Ви впевнені, що ви робите?? На мою думку ця карта ? esageratissima і має incerementi, які не мають сенсу!! Серед іншого торкнувся карти передоплати з відсотками, по мені, шкідливої тоді, можливо, ми відчуваємо чиясь думка ще більше? не експерт, але очікую її!!!![]()
Від матвія
тихий матвія те, що ми зараз і набагато гірше, насправді тиск турбо і впала на 0,2 бар потужність на колеса 30 квт 90 квт повинен вставати дуже все
чи сандро, що робити мені.. якщо ви використовуєте ecm, щоб змусити її піти право вниз? просто підніміть duration на карту, що ecm називається тиском parzializzato 1 iq і prexrail достатньо високі..то ж для rail зробіть max 800 те ж саме, обмежувачі драйверів..аванси фоли тільки у верхній, і ви можете дати більше, ніж те, що ти дав..зробіть карту arrichimento прискорення порту ori фаза уприскування...Ай ви зробили катастрофа нормально, що не може? ходити ця машина так![]()
А у мене був момент часу я намагався зробити, я навіть тест-карту. Скажіть мені ваші. Я заявляю, що я не експерт.
20.zip
Від матвія