Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 55
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Км тільки оригінальні діагнози ufficili я можу перевірити, я exsaminer fiat lancia альфа, і я можу перевірити, але я думаю, що я кажу, x nn мати проблем з продавцем районі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    спасибі rodcraft86 я пробував на micra мене від різних значень типу цюань.повітря, пре turbo і т. д.. під голос solotamente є км? і як розраховуються? дякую і вибачте, розлад

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    Км тільки оригінальні діагнози ufficili я можу перевірити, я exsaminer fiat lancia альфа, і я можу перевірити, але я думаю, що я кажу, x nn мати проблем з продавцем районі
    для групи fiat також сталевий алхімік ? абсолютно надійно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    спасибі rodcraft86 я пробував на micra мене від різних значень типу цюань.повітря, пре turbo і т. д.. під голос solotamente є км? і як розраховуються? дякую і вибачте, розлад
    будь ласка, delta, слід мати списку запис одометра, ті км, що реальні записи ecu, якщо вам потрібна додаткова допомога, а також запитати ? від p? що там грає навколо і як діагноз загальний, не ? взагалі погано

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    multiecuscan для групи fiat і alfa lancia ? дійсно діє, говорить практично всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Голос одометр реєструє км приладів і немає тих, ecu Інформовані краще.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    запис одометра в ебу двигуна реєструє км ecu, можливо, вам потрібно освіжити трохи речей ;-) одометра qudro інструменти ? решта, як ? те, що блок управління abs, якщо у вас нижче обговорення "ні" я написав спочатку, що одометр в рамках вже 28.000 км, в той час як ecu 286, як ніколи? таємниця............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    запис одометра знаходиться або в комбінації приладів і в блоці управління. У першому розділі - " реєстрація даних приладів, залежно від тих ecu
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    точно, 2 даних, як правило, не повністю співпадають з-за відкидання зайвого спідометр, як правило, c'? мало різниці між 2 дані, але багато залежить від того, фактичний пробіг транспортного засобу, якщо дані сильно відрізняються, c'? те, що не повертається, якщо ебу був замінений або змінений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я з examir x перевірте км реальних йду на діагностику (ін'єкції) зняття приймати fulsometro x дати збій і в таблиці я від значення км від першого виявлення в цьому я бачу км

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •