Км тільки оригінальні діагнози ufficili я можу перевірити, я exsaminer fiat lancia альфа, і я можу перевірити, але я думаю, що я кажу, x nn мати проблем з продавцем районі
Км тільки оригінальні діагнози ufficili я можу перевірити, я exsaminer fiat lancia альфа, і я можу перевірити, але я думаю, що я кажу, x nn мати проблем з продавцем районі
спасибі rodcraft86 я пробував на micra мене від різних значень типу цюань.повітря, пре turbo і т. д.. під голос solotamente є км? і як розраховуються? дякую і вибачте, розлад
multiecuscan для групи fiat і alfa lancia ? дійсно діє, говорить практично всі
Голос одометр реєструє км приладів і немає тих, ecu Інформовані краще.
запис одометра в ебу двигуна реєструє км ecu, можливо, вам потрібно освіжити трохи речей ;-) одометра qudro інструменти ? решта, як ? те, що блок управління abs, якщо у вас нижче обговорення "ні" я написав спочатку, що одометр в рамках вже 28.000 км, в той час як ecu 286, як ніколи? таємниця............
запис одометра знаходиться або в комбінації приладів і в блоці управління. У першому розділі - " реєстрація даних приладів, залежно від тих ecu
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
точно, 2 даних, як правило, не повністю співпадають з-за відкидання зайвого спідометр, як правило, c'? мало різниці між 2 дані, але багато залежить від того, фактичний пробіг транспортного засобу, якщо дані сильно відрізняються, c'? те, що не повертається, якщо ебу був замінений або змінений
Я з examir x перевірте км реальних йду на діагностику (ін'єкції) зняття приймати fulsometro x дати збій і в таблиці я від значення км від першого виявлення в цьому я бачу км