Прикладів немає, але ви можете? дивитися обговорення, де c'? якийсь центральний зроблено добре.
Замість х значення карти педаль?
Карту педаль ? даний запит дизель, тільки що тут ? віднесла в нм, які перетворюються потім в iq, завдяки карті, нм/iq, те, що титан позначити як справи? дизельне паливо впорскується. Очевидно, що чим більше ви підніміть картку педаль більш машина iinietter?, natutalmente якщо розглядаються всі фільтри
Карту педаль ? те, що ecm називається тиском parzializzato?
перший обмежувач крутного моменту відноситься карту педалі?
manu, по мені, до дослідження, а потім кроком...сьогодні також автомайстерень і шиномонтажних майстерень роблять карти(я не хочу), але втручатися в управління двигуном не ? так просто, як переконують багато відео або продавців інтернет....ви прийшли в цю групу,форум,спільноти, і я вам раджу: d читати, чому? тут c'? стільки людей на ноги, що допомагає...але не можуть претендувати по праву, які ви надавали в piato готовий...c'? розділ, присвячений освіті,попросіть знають і подивитися....тоді за вас....
Якщо ви на форумі знаходитесь багатьох тема про edc16. Резюмуючи все, скажу, карту педаль, вони, як правило, перші карти файлів, які будуть змінені, ви подайте нм, вони перетворюються з карти 'кількість? запроваджують або краще мапу перетворення, нм/iq. Все тут, як ви попросите, вам необхідно буде адаптувати та на інших картах. Якщо ви не знайшли обмежувачі дизель? єдиною альтернативою для того, щоб підняти кількість? вводять більш малюк кількості? sar? щоб змінити час вприскування і обдурити ебу на справжню кількість? впорснути. Я б порадив вам шукати добре обмежувачі дизель і не діяти на час вприскування. Автомобіль весь вихідний пу? також, буде добре залишити їх косяком.