Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 53

Обговорення: розблокування плр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    вибачте, "зроблено це"......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    звичайно, коли я написав:"? що відомий на інших ecu у разі розблокування, щоб отримати в........" я хотів сказати, в разі блокування, або краще писати-не пишете, щоб через OBD.

fotta tele приміщення, тому, якщо запис у БД зупиняється, не працює ? втратили, c'? певні можливості? стягнути з ecu просто з or E2PROM?
    при блокуванні запису, єдине, що можна спробувати і перезапису файлу ori flash (або мікро).
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
    тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
    очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
    тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
    очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare
    вибачте flashera=переписати?
    flasch без карти,потім на читання зчитує два файлу, один з і один без.
    може бути, є питання, stubide але indago, щоб евер ідеї зрозумілі, коли avr? що робити з цими ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    На практиці навіть у разі блокування, навантаження eprom замкнений в багажнику, і я пишу знову в послідовний області карти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Але, тільки для curiosit?, у цих ecu не ? можна отпаять флеш-пам'яті і записати її з програмістом спогади?
    Не менше проблем?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте

для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom

якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте

для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom

якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися
    Ок, тепер ? все ясно, Спасибі.
    Тільки останнє питання, ви ? ніколи не траплялося?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    ПРИВІТ, у мене немає, чому? інструмент, який я використовую мені каже, якщо ? заблокований чи ні безпосередньо від читання EOBD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав pincopallino1966 Visualizza Messaggio
    ПРИВІТ, у мене немає, чому? інструмент, який я використовую мені каже, якщо ? заблокований чи ні безпосередньо від читання EOBD
    Інструмент, який ви використовуєте?

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •