вибачте, "зроблено це"......![]()
вибачте, "зроблено це"......![]()
процесор tricore вони районі, який називається otp, що містить розподіл flash,дані ecuid і т. д...
тому в разі блокування запису пов'язано з проблемою розблокування бастер? прошити eeprom насправді розблоковано добре, а потім прошити flash, в якому nsono, що містяться карти.
очевидно, що якщо eeprom ? спочатку блокований або ? розблокована у два рази(і то погано), ви не зможете? riflashare
На практиці навіть у разі блокування, навантаження eprom замкнений в багажнику, і я пишу знову в послідовний області карти?
Але, тільки для curiosit?, у цих ecu не ? можна отпаять флеш-пам'яті і записати її з програмістом спогади?
Не менше проблем?
отже,давайте подивимося, якщо cos? розумієте
для запису в послідовний потрібно розблокувати eprom
якщо розблокувати eprom-gi? розблоковано, коли ви підете писати в послідовний ви bloccher? запису,щоб отримати його, ви робите процедуру розблокування, а напишіть eprom), що ви читали раніше, то перепишіть, не роблячи ecuid в послідовний і повинен відправитися
ПРИВІТ, у мене немає, чому? інструмент, який я використовую мені каже, якщо ? заблокований чи ні безпосередньо від читання EOBD![]()