Мені потрібно стільки часу, щоб пояснити всі інформація з цього питання, але запевняю вас, що ? було в комплекті так і від сходу сонця з багатьох причин......
Мені потрібно стільки часу, щоб пояснити всі інформація з цього питання, але запевняю вас, що ? було в комплекті так і від сходу сонця з багатьох причин......
те, що ви говорите ? повної, навіть в форумі питання по встановленню, то ви повинні бачити, що на операційній системі ви хочете працювати
прошу вибачення, леандро вибачте, хлопці, я не sar? є гени, що і пк, але не думаю, що можна, що встановити інтерфейс там хоче сил warrior's code для psp професійні проблеми ? ke mi sn зробили допомогти навіть хороший програміст пк, але анке з ним сходить з розуму без обговорень гідний результат може бути ke, можливо, ви були іп? пощастило ? у вас є хороші м'які ? у мене soft ke nn служать не знаю, pi? що і думати, що тепер я бачу, якщо ? можна розмістити soft, містяться в моєму dvd ? може бути, ви можете дати йому гранично. якщо sn хороші чи немає ще раз спасибі всім ? kiedo ще раз вибачте, леандро
пристрасть двигуни, ви праві, відсутній файл ftdi тільки ke я problemone в мій компакт-диск установки не вистачає mprog з файлу 2 k його з гк? ? все, що встановлено на perfezzione usb але не може розпізнати тепер я не знаю, де sbattermi голову
Srcondo мене, якщо ви ricerc на ****** ви її знайшли!!
я знайшов все, анке mprog, але не пише мені-пристрій xk? не визнає в якості ftdi
Здравствуйте, я розумію, що вам потрібна допомога, але, як ви знаєте, постановою v? шановний усіма, бачити, якщо один має такий же інструмент, і якщо він папку usbfix і разом ви зробите допомогти, як користуватися, пояснив крок за кроком, як ви користуєтеся програмою mprog будете бачити? допомогти вам......