Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 59
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Файл я вже? опубліковано тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Розвантаження-2-2

Після редагування повідомлення з HxD, я зробив так, зменшення розміру файлу у 304kb, щоб спробувати його з ECM, як я зробив для оригіналу, який визначався автоматично з відповідним драйвером від ECM Titanium, то мод не буде визначено автоматично, і що ? нормально? Або в редагуванні повідомлення я зробив помилку?

Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    якщо у вас проблеми з пошти файл і ми бачимо, вам chk!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Dirdan Visualizza Messaggio
    Файл я вже? опубліковано тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Розвантаження-2-2

Після редагування повідомлення з HxD, я зробив так, зменшення розміру файлу у 304kb, щоб спробувати його з ECM, як я зробив для оригіналу, який визначався автоматично з відповідним драйвером від ECM Titanium, то мод не буде визначено автоматично, і що ? нормально? Або в редагуванні повідомлення я зробив помилку?
    ? нормальний, як ви переміщаєте біт не буде визнана ще tita
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Потім після його зміни я повинен завантажити драйвер вручну? Чи можу я завантажити один і той же драйвер, що Титан, який він читав в авто на оригінальний файл?

Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Потім після його зміни я повинен завантажити драйвер вручну? Чи можу я завантажити один і той же драйвер, що Титан, який він читав в авто на оригінальний файл?

Дякую
    і ви на всі питання
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Ви підкажіть, а на успішного програмування повідомлення, ласкаво просимо!
    Після мод, як описано в обговорення, я намагаюся писати, залишивши всі sw з налаштуваннями за замовчуванням, і я випустила помилка, оскільки запис перевірити chk, перш ніж писати, я зробив контроль chk з допомогою mpps і виправила області, після цього? я підняв знову писати, і voil? 20сек приблизно зробив стирання і перезапису правильно!

Я ще раз дякую вам за допомогу! Я сподіваюся продовжити вивчення нових речей! Особливо на зміну карту!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Я не зрозумів, як ви зробили, щоб виправити cks з MMPS; принаймні, для MPPS (зроблено в китаї) мені здається, що правильний cks мотоциклів Ducati.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

я мав на увазі файл змінено, орі не з'? потрібно виправити chk....а з mpps не я,принаймні, я, в сколково? виправити....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    При mpps мені повертається помилка, я натиснув на виправлення cheksum, я запитав вихідний файл, а потім відредаговано і мені повідомили, що ? виправлено в 1 місця. І після цього? я повторив спалах, вибравши файл, створений з mpps ? матч, час запису, час 20-25sec процес ? припинено! Я вимикаю картина, яку я переносив три лінії "---", він повернув назад і mess привітання був змінений, мотоцикл ? футбольний регулярно!

Мауро, по-твоєму, це mpps не було власного generami правильний файл?

Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Я не зрозумів, як ви зробили, щоб виправити cks з MMPS; принаймні, для MPPS (зроблено в китаї) мені здається, що правильний cks мотоциклів Ducati.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-03-2014 23:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Можливо, що я його MPPS коли-SW, може, більше? в курсі... ну!! я б сказав, що ви не можете, звичайно, скаржитися, що !!

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •