Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 52

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    постріл порушив його видно відразу....
    якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    постріл порушив його видно відразу....
    якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....
    Той сказав, з досвіду, з раз, перший період добре працює, то ламається........фігура......... ? гарантована
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    ок, спасибі, хлопці!provvedo замовити 16 puntarie,клієнт вирішив тримати машину.дякую всім за допомогу,завжди до послуг.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    беппе pultroppo праві, від нас на сицилії люди ? ще в епоху каменю просто ke зберігають monterebbero, а також м... а я особисто jtdm cn головка блоку циліндрів в розібраному вигляді в мене були 4 ke складеному клапанів, і я повинен був замінити всі шатуни 2 зігнуті-й? 1 cames розбите, і головки блоку циліндрів пошкоджена, я залишаю трохи собі уявити, тому знаю, якщо завжди працює система зберігає клапани

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У цій системі, на мій погляд, не рятує нічого, безпечно.

Якщо клапан приймає удар завжди може зламатися, погнутися і, можливо, закрити, а також на 90%, що ви не accorgeresti нічого, якби не те, що у вас проблеми стиснення.

Так для статистики ? сталося 159, який після розпаду swirl він склав 14, і я кажу 14 клапани. Крім того, на opel, який має ту ж систему я ? довелося скласти клапани після ? була неправильно встановлена розгортання і хлопчик зробив це провернути вал двигуна вручну...

1.3 mj, що зламав ланцюг після його заміни, замінивши тільки ніж не ходив більше? добре, якщо не після того, як видалив все і поставив назад на місце клапани.

З особистого досвіду, коли виходить з фази двигуна, щоб повернути йому повну ефективність, і уникнути фіг дріб'язкових з клієнтом, постійно торкається розібрати і перевірити клапани.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У цій системі, на мій погляд, не рятує нічого, безпечно.

Якщо клапан приймає удар завжди може зламатися, погнутися і, можливо, закрити, а також на 90%, що ви не accorgeresti нічого, якби не те, що у вас проблеми стиснення.

Так для статистики ? сталося 159, який після розпаду swirl він склав 14, і я кажу 14 клапани. Крім того, на opel, який має ту ж систему я ? довелося скласти клапани після ? була неправильно встановлена розгортання і хлопчик зробив це провернути вал двигуна вручну...

1.3 mj, що зламав ланцюг після його заміни, замінивши тільки ніж не ходив більше? добре, якщо не після того, як видалив все і поставив назад на місце клапани.

З особистого досвіду, коли виходить з фази двигуна, щоб повернути йому повну ефективність, і уникнути фіг дріб'язкових з клієнтом, постійно торкається розібрати і перевірити клапани.
    вибачте, але я не d погодитися з вами,якщо клапан закривається 90% двигун йде мінімум 3-якщо ? 4-циліндровий,якщо закриває на 99% холодний буде мінімум хиткий і двигун не буде мати відмінну продуктивність,система зберігає клапани, я можу сказати, що більшість разів ви rombono тільки ножа (для всіх раз, що я ? довелося).
    а в понеділок мені двері машини і provvedo заміни штовхачів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я згоден з blackwolf xk? на моїй шкірі я знайшов автомобілях cn клапани зігнуті, звичайно, п ? завжди, але буває, ke клапани знущаються просто ke один зламав молоток покласти d beam створює товстий, то всередині двигуна відбувається d всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    стук у додаток до штовхачі може виходити також від стадії не точні,ти перевірив, що ці два дерева знаходяться в стадії?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    стук у додаток до штовхачі може виходити також від стадії не точні,ти перевірив, що ці два дерева знаходяться в стадії?
    прости мене!!але я знаю, distimguere
    биття з однієї фазі, не точна ? відрізняється від детонації однієї або декількох клапанів.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Якщо перевірка компресії не робить?

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді