постріл порушив його видно відразу....
якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....
постріл порушив його видно відразу....
якщо після того як ви завантажили масла не "molleggia" розбити його вручну ? змінити....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ок, спасибі, хлопці!provvedo замовити 16 puntarie,клієнт вирішив тримати машину.дякую всім за допомогу,завжди до послуг.
беппе pultroppo праві, від нас на сицилії люди ? ще в епоху каменю просто ke зберігають monterebbero, а також м... а я особисто jtdm cn головка блоку циліндрів в розібраному вигляді в мене були 4 ke складеному клапанів, і я повинен був замінити всі шатуни 2 зігнуті-й? 1 cames розбите, і головки блоку циліндрів пошкоджена, я залишаю трохи собі уявити, тому знаю, якщо завжди працює система зберігає клапани
У цій системі, на мій погляд, не рятує нічого, безпечно.
Якщо клапан приймає удар завжди може зламатися, погнутися і, можливо, закрити, а також на 90%, що ви не accorgeresti нічого, якби не те, що у вас проблеми стиснення.
Так для статистики ? сталося 159, який після розпаду swirl він склав 14, і я кажу 14 клапани. Крім того, на opel, який має ту ж систему я ? довелося скласти клапани після ? була неправильно встановлена розгортання і хлопчик зробив це провернути вал двигуна вручну...
1.3 mj, що зламав ланцюг після його заміни, замінивши тільки ніж не ходив більше? добре, якщо не після того, як видалив все і поставив назад на місце клапани.
З особистого досвіду, коли виходить з фази двигуна, щоб повернути йому повну ефективність, і уникнути фіг дріб'язкових з клієнтом, постійно торкається розібрати і перевірити клапани.
вибачте, але я не d погодитися з вами,якщо клапан закривається 90% двигун йде мінімум 3-якщо ? 4-циліндровий,якщо закриває на 99% холодний буде мінімум хиткий і двигун не буде мати відмінну продуктивність,система зберігає клапани, я можу сказати, що більшість разів ви rombono тільки ножа (для всіх раз, що я ? довелося).
а в понеділок мені двері машини і provvedo заміни штовхачів.
я згоден з blackwolf xk? на моїй шкірі я знайшов автомобілях cn клапани зігнуті, звичайно, п ? завжди, але буває, ke клапани знущаються просто ke один зламав молоток покласти d beam створює товстий, то всередині двигуна відбувається d всі
стук у додаток до штовхачі може виходити також від стадії не точні,ти перевірив, що ці два дерева знаходяться в стадії?
Якщо перевірка компресії не робить?