Він у мене вже відділений 30 разів, але нічого не робити... я навіть намагався припаяти всі компоненти, які я замінив, але нічого!
Він у мене вже відділений 30 разів, але нічого не робити... я навіть намагався припаяти всі компоненти, які я замінив, але нічого!
ви пробували rifarlgli виправити (переписати eep) ви ніколи не знаєте, що функції
Ви вже пробували це, але нічого не робити!!! Я сумніваюся, що щось трапилося з регуляторами напруги (MC34036). Я замінив конденсатори, як показано на фото мод, але не дві інтегровані, що мені здається, вони-регулятори (MC34036). Тепер, вимірюючи напругу, наприклад на одяг в комплексній HEF40106BT (vdd і контактний vss), виявляється 8,99 Вольт. І правильно, це напруга або має бути 12Volt??![]()
Від матвія
вибачте, що не в змозі допомогти-й? те, що ви говорите ви дуже пі? далі, мене в ці речі, я лише змінив 3 резисторів і з великими труднощами вам доведеться чекати, поки хтось більш досвідчений вирішить, як вам допомогти
привіт машиніста....я тобі даю вказівки, ви повинні замінити всі мікросхеми з mc 34063, але на конденсатори залишити основні з них, тобто в порядку 220 мф 35в або ж ємність, але напруга вище 65 es (замість 470)
також змінюється, конденсатор 330 mf з одним з 100 mf 50v або вольт вище es 63... змінюється, навіть останній з 100mf з одним з 10мф 50в або 63 v
як я вже вказав форумі подивитися попередні повідомлення, коли ви робите мод поштовх, як mbena ви ризикуєте підкреслити регулятори mc34063 з потужність занадто висока....також потім, щоб зробити його стабільним треба
купити фільтри tdk і фільтр epcos, які є дуже дорогими, і ще, створюють incompatibilita з деяких блоків
слухай рада, зробіть зміни, які я сказав вам, і ще буде працювати.....вам, можливо, доведеться замінити hef40106bt і, можливо, кварц, якщо вони не спалили!!!!
зробіть це і дайте мені знати,
Інший domandina. є різні типи перетворювачів постійного струму, званих mc 34063. добре, будь 8-pin?
Від матвія
Ок, спасибі велике. Їх шукаю і міняю їх. Ви терр? в курсі.![]()
Від матвія
привіт від матвія , дай мені всього лише підтвердження того, всі мікросхеми у вашій mobo є підписаними 34063 PMUTE?? якщо вам це необхідно, і з дозволу dell адміністратора, чи можу я надіслати поштою компонентів, підписаними MC 34063 я конверт повній
якщо я повторюю адміністратора дозволить мені надішліть мені вашу адресу в приват, на мою особисту пошту, так ніхто не може порушувати наше приватне життя і тебе послав їх із задоволенням, якщо ви хочете максимально це дійсно кафе, шляхом відновлення витрат....
повторюю всоте, адміністратор, дайте мені дозвіл? спасибі.....
від матвія, дайте мені знати.....привіт