Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 66

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Він у мене вже відділений 30 разів, але нічого не робити... я навіть намагався припаяти всі компоненти, які я замінив, але нічого!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ви пробували rifarlgli виправити (переписати eep) ви ніколи не знаєте, що функції

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ви вже пробували це, але нічого не робити!!! Я сумніваюся, що щось трапилося з регуляторами напруги (MC34036). Я замінив конденсатори, як показано на фото мод, але не дві інтегровані, що мені здається, вони-регулятори (MC34036). Тепер, вимірюючи напругу, наприклад на одяг в комплексній HEF40106BT (vdd і контактний vss), виявляється 8,99 Вольт. І правильно, це напруга або має бути 12Volt??
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    вибачте, що не в змозі допомогти-й? те, що ви говорите ви дуже пі? далі, мене в ці речі, я лише змінив 3 резисторів і з великими труднощами вам доведеться чекати, поки хтось більш досвідчений вирішить, як вам допомогти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    привіт машиніста....я тобі даю вказівки, ви повинні замінити всі мікросхеми з mc 34063, але на конденсатори залишити основні з них, тобто в порядку 220 мф 35в або ж ємність, але напруга вище 65 es (замість 470)

також змінюється, конденсатор 330 mf з одним з 100 mf 50v або вольт вище es 63... змінюється, навіть останній з 100mf з одним з 10мф 50в або 63 v

як я вже вказав форумі подивитися попередні повідомлення, коли ви робите мод поштовх, як mbena ви ризикуєте підкреслити регулятори mc34063 з потужність занадто висока....також потім, щоб зробити його стабільним треба
    купити фільтри tdk і фільтр epcos, які є дуже дорогими, і ще, створюють incompatibilita з деяких блоків
    слухай рада, зробіть зміни, які я сказав вам, і ще буде працювати.....вам, можливо, доведеться замінити hef40106bt і, можливо, кварц, якщо вони не спалили!!!!
    зробіть це і дайте мені знати,

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Інший domandina. є різні типи перетворювачів постійного струму, званих mc 34063. добре, будь 8-pin?
    Від матвія

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ок, спасибі велике. Їх шукаю і міняю їх. Ви терр? в курсі.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24
    привіт від матвія , дай мені всього лише підтвердження того, всі мікросхеми у вашій mobo є підписаними 34063 PMUTE?? якщо вам це необхідно, і з дозволу dell адміністратора, чи можу я надіслати поштою компонентів, підписаними MC 34063 я конверт повній
    якщо я повторюю адміністратора дозволить мені надішліть мені вашу адресу в приват, на мою особисту пошту, так ніхто не може порушувати наше приватне життя і тебе послав їх із задоволенням, якщо ви хочете максимально це дійсно кафе, шляхом відновлення витрат....
    повторюю всоте, адміністратор, дайте мені дозвіл? спасибі.....

від матвія, дайте мені знати.....привіт

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio
    привіт від матвія , дай мені всього лише підтвердження того, всі мікросхеми у вашій mobo є підписаними 34063 PMUTE?? якщо вам це необхідно, і з дозволу dell адміністратора, чи можу я надіслати поштою компонентів, підписаними MC 34063 я конверт повній
    якщо я повторюю адміністратора дозволить мені надішліть мені вашу адресу в приват, на мою особисту пошту, так ніхто не може порушувати наше приватне життя і тебе послав їх із задоволенням, якщо ви хочете максимально це дійсно кафе, шляхом відновлення витрат....

Спасибі. якщо б ви могли зробити самі, то я буду вдячний. все одно всі мікросхеми, яка монтує тепер вони називаються: MC 34063 TY1211 на mobo ? зелений rel? жовтий liucun!
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio

якщо не ? що, захищеної авторським правом, ви також можете записати її чи вкласти в повідомлення для форуму зростання

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •