Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ок я ? gi? довелося мені з fusion я повинен йти, щоб взяти датчики удару бічні, де я взяв матеріал, і змонтували його проблема вирішена, спробуйте побачити, де купили набори ви побачите, що, безумовно, вирішити...
    факт ? не знаю, датчики, де вони розміщені, і ******** не ? я раніше багато...

PS: але йдуть помилки, чому? зруйнована або не сумісні??
    Востаннє редагувалось blackwolf76; 12-09-2012 в 11:48

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Датчики не лопаються ніколи не сумісні з блоком управління....... Як правило, встановлюються на пороги передніх дверей, але в бік, де подивитися захист з пластику ? фіксується за допомогою гвинта в центрі....

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Здрастуйте, спробуйте прочитати тут добре
    http://forum.stiloclub.it/viewtopic.php?f=120&t=30471
    Може бути, ми......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Тому, якщо я правильно зрозумів, я повинен ripstinare в силу обставин його.... ? у цьому випадку rimmarresti ви без ебу

Датчики повинні бути встановлені в рульовій двері, але в цей момент я завжди проблема блимає одометр, хоча обмін датчики і поставлю новий блок управління.

Навіть якщо crashata мені мигає, навіть з ебу старий.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    якщо купуєте новий блок управління потрібно завжди йти на фіат у ініціалізації, чому? це робиться за допомогою оригінального з того, що я розумію, у вас тільки kts і це нічого не робить? потім в авто fiat ви вирівнюють одометра. Тепер ви повинні вирішити, ви зробити також, чому? я думаю, що доказів, що ви їх зробили достатньо, тепер......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    якщо купуєте новий блок управління потрібно завжди йти на фіат у ініціалізації, чому? це робиться за допомогою оригінального з того, що я розумію, у вас тільки kts і це нічого не робить? потім в авто fiat ви вирівнюють одометра. Тепер ви повинні вирішити, ви зробити також, чому? я думаю, що доказів, що ви їх зробили достатньо, тепер......
    я б, напевно, сколково? відновити датчики? у разі, якщо б всі проблеми одометра, а то я повинен виправити. Я propvare, якщо я можу встановити блок керування старий...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я зробив відновити старий блок управління, і я зафіксував все інше, зараз? я ? залишився одометра блимає. На скільки я зрозумів, торкніться увійти до fiat з інструментом офіційного??

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але ти не сказала, що у kts з тим, то ви повинні зробити вирівнювання системи або нью-браво, у вас голос, якщо ви не поспішайте, на наступному тижні я повинен зробити, то, якщо я поясню кроки......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    я намагався... але не мені його назад kts.

збираюся зробити скидання аварії і мені помилку. скинути всі помилки, але одометр залишається в мить.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    alt, але що центральний скинути помилки, аварії, блимає одометр...............
    Тоді ? там, де помиляєтеся, сьогодні я зробив діагностику на новий браво, і я побачив, що робить kts........
    перейдіть на екран, де вхід діагностики виберіть з x по центральній електронній вас з'являються два письмових електронного центральний маркер інший вирівнювання config з точки, натисніть над чим, і їх вам з цим упоратися? вирівнювання, то, якщо в реальності? lha зробив те, що він говорить, одометр, не горить більше? спробуйте і дайте мені знати, перш ніж іти на фіат чекає......

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •