Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 43

Обговорення: Біт dtc та індикатори

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    між тим, подивіться на ці приклади, я взяв ебу vw edc15, ніж 101 к. його харчування в школі з діагностики підключений я взяв до відома помилки, як в P-код, що VW (п'ять цифр) я їх шукав, в 2d (16-розрядний intel в даному випадку), і я привів до нуля в цих районах, по одному, поки в пам'яті помилки не з'являються більше? нічого, єдине, що я не підключено світло, зовнішній індикатор несправності.з тестів, які я зробив, якщо помилка призводить до recovery навряд чи вам вдасться виключити навіть те, що шпигун.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-01-2014 до 22:41

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, в дар? подивимося, і ви з цим впоратися? знати.
    у той же час завдяки

ок, я дав один погляд-але проблема ? завжди, як правило, повинен бути код помилки, зрозуміти, як перетворити його, а потім знайти їх на карті....на жаль, cos? принаймні, я бачу тільки біти, які мають числа, але нічого більше?....
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 22:26

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    якщо ви подивіться добре в біт залучені до 0 є також коди помилок 5-значний vw і, якщо я правильно пам'ятаю, навіть Pxxxx, потім краще, як я сказав ? отримати екю в школі або ще краще-автомобіль, на якому викликають помилки, а потім робити різні випробування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, але у вас є таблиця кодів vw?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.
    Я знайшов це, я не знаю, якщо ти riferivi в одне і те ж:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ight=eliminare

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хмм, і що ? intressante.....але факт залишається фактом, що треба реальні на відомих даних для того, щоб втручатися....

Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    якщо ви подивіться добре в біт залучені до 0 є також коди помилок 5-значний vw і, якщо я правильно пам'ятаю, навіть Pxxxx, потім краще, як я сказав ? отримати екю в школі або ще краще-автомобіль, на якому викликають помилки, а потім робити різні випробування.
    ні, я йду за вами: тоді я за адресою 0528CC в угорі праворуч я під стіл Dec. 19561,0000 потім це число відповідає помилку vw, які потім, у свою чергу, відповідає код помилки Pxxxx?
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-01-2014 до 18:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    точно, якщо дослідіть код помилки veg 19561 в мережі, ви побачите, що відповідає якийсь датчик, який не був підключений, коли я повернув ecu в туристичне типу таїр th2o або тиску, собр і т. д...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, з winols я відкриваю пошук в hex 16bit і шукаю код помилки без р, але мені не відповідає шістнадцяткове число помилок vag, як ніколи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    просто тому, що? помилка в P записується в точці (lo перегляді в hex), і помилка vag ? написав в іншому місці і подивитися в десятковій системі, не ? перетворення помилки в P шістнадцятирічного в десятковий вам повертає помилку vag, на два блоки distiniti.

якщо ви подивіться добре, де знайти значення 19561 таке значення ? в шістнадцятковий 3105, що б P3105, pi? далі знаходитесь помилка 17564 і значення succesivo ліжко в hex ? 1156 (P1156), я сподіваюся, що р? pi? зрозуміло, для того, щоб втрутитися і виправити помилки, необхідно зробити p? доказів, іноді вдається, а іноді ні.
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 05:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тому, якщо я знаходжу помилки в ecu наприклад P061b, відшкодування збитків? пошук в hex біт в карті, що йде призвела до нуля.....але якщо ce n'? ще один з цього значення?
    потім я хотів би уточнити: а dtc ? біт, або має свою структуру?в цьому другому випадку, повинні бути, отже, констант виявити кожну помилку....чи я помиляюся?
    ще раз спасибі.....

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •