Дайте мені зрозуміти , що з'? неправильно. Він зробив зробити інший. Коли резюме є вище
Дайте мені зрозуміти , що з'? неправильно. Він зробив зробити інший. Коли резюме є вище
якщо вам пощастить, є 5 к.с.
я знаю, що ви зробили, щоб зробити інший але ? все не так, ви розумієте, від того, як виконує свої зміни, що не знає, як це зробити!...і використовує ecm titanium..так що нуль знань
Що я роблю прямо зараз . Він сказав мені, що було складно зробити . Може бути ? свою першу multiair
не c ? нічого складного, якщо у вас є знання...діру зробити, хто знає, що робити
Тепер виглядати фіни, що назад 200 км). Cos? чи можу я повернути мод . Чому? той оплачений . Тоді тебе, я роблю, я роблю тобі
Якщо він використовує ECM titanium, чому? у mod c'? написав Winols?
Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 05:21
не важливо назву, але результат...якщо він дійсно зробив з OLS означає, що саме не ? його роботи, чому? не damos для розвитку чіткої логіки.
у мене немає впевненості про те, cos вони використовували, щоб уявити собі зміни, але ці зміни є типовими для тих, хто використовує ecm, вважаючи, що говориш правильні речі, а замість цього говорить, що фігня.
Я бачив, тепер мод..
є кілька речей, щоб змусити її йти, і для того, щоб дійсно 30cv в пі?...
Зрештою різниця, здається, що ми, як вид, після нових мод і клієнт задоволений.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]