Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-33 33

Обговорення: Smart 600 бензин

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    проте послідовний, що він мій друг ? одну коробочку, як півник... з входів білі
    називається obd або щось подібне. однак, написав багато нових машин з цим справою.... якщо я намагаюся mettereci файл, який я змінив на той самий автомобіль. не повинно мене chec і скажіть мені, якщо це нормально чи ні? я не думаю, що мені писати фігня.... :-) файл, який я хочу, напишіть нам на ? 512 kb...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Для досвіду зробив такий же файл ori змінюються оновлення, що робить будинок німецької матері... тому і завжди краще не приймати файли баз даних... ktag і kess на додаток до hw і sw, ви також поновлення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ідеально, погано, що він піде, якщо hw і sw я стою блок управління, який у нас є (файли з 512k)
    Якщо я знайшов в інтернеті, landscape? і пишу це в ecu cos? для кого"? тому завжди 512k чи можу я об'єднати забій чи я можу мати тільки ризик вставити файл на основі файлу не оновлюються?

Мені цікаво дізнатися тільки це, машина ? дуже старий і добре, мене не цікавить, у вас є файл оновлення, але тільки працює без будь-яких обмежень, як те, що я створив .mod

Я сподіваюся, що добре пояснив.

Дякую, і гарного Неділі

Джанні

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •