я ще не зробив ecu BMW, але в цілому для edc16 щоб переконатися, що я завжди BDM, можливо, ви втратите трохи часу, щоб розібрати і відкрити його, але один раз зробив резервну копію ви йдете на sicuro.ciao
Дякую за пораду, але я вже? зіставлені два рази за допомогою цього інструменту ? все в порядку.
Не два bmw, але два рази моєї, я любитель, а не професіонал.
Я закінчив обговорення, досить старий форум BMW, і багато користувачів використовують mpps без блокування ебу і він заблокований для батареї скачати, але з допомогою функції recovery ? вдалося записати файл.
Ви впевнені, що з mpps v12.0.0.6 can зависає так часто і легко? І функція recovery дозволяє відновити систему в разі збою?
Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 12:40
працює не recovery відновлює в разі відмови, а ? режим? записи.
Я на моїй старій E60 530d дав мені запис не завершена, я повинен був відновити recovery вихідний файл. Потім я спробував ще раз
чому? я не 14 вольт
мені довелося вчора на файл, послане мені, щоб зіставити його в mjet....ваша помилка розмір був поза канонів, а також ознайомитися з wingnut v48...але файл містив карти ..зміна ...коли переписав non je зробив завантажити належним зробити з mpps... сподіваючись, що не буде проблем tool!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth