Я згоден cinqueturbo по мені краще завантажити її в ecu, і не всі, з його ж подачі півень
Я згоден cinqueturbo по мені краще завантажити її в ecu, і не всі, з його ж подачі півень
Припустимо, що я вирішив проблему читання...? зараз, звичайно, як від усталеної я інший. Читаю від послідовного файлу, scodifico з meucci або carsoft, а потім опублікований і за винятком випадків, для усунення cks з титаном, я пишу файл, і мені залишається вентилятор на максимум, і автомобіль, звичайно, не запускається. Тестував на двох ебу і та ж проблема... по-Любому файлу орі і назад все ок. Вислизає від мене щось??? Stilo jtd 115 2002.
і сталося зі мною з титаном, що зміна scodifica на цих ебу не коригує, говорить вам, що це місце, cks, але машина не заводиться, ви повинні виправити її з іншого sw, якщо у вас mpps ви можете використовувати його, перш ніж писати, в іншому випадку є навколо sw, що добре для цих ecu.
уго ---- президент A.E.P.
майте це чудово, розпакуйте і використовуйте його.
Грассі...![]()
на ecm, якщо добре подивитися, є ще один, з тих сімей cksum я пекіна? мені теж
вибачте мене
я читав цю дискусію, але не маючи на це ніколи зроблено, я втрачаю себе, безумовно, кроки....
я послідовний я не можу це читати і на те, kess, що півник v54 але я читав, що проблема повинна бути e2promm від отпаять
де знаходиться?
я відкрив ебу, але не можу зрозуміти, якою буде e2promm від отпаять, помиляюся боку?
і' в нижній частині?
додаю фото....
тому, якщо dissaldo тоді я можу підключити ебу і зробити читання з послідовного порту?
або я повинен використовувати схеми, щоб отримати її в школі в k-line?
я знайшов високі обговорення, але в деяких мене не відкриваються посилання, де мають бути кроки......
хто-то буде добрий допомогти мені?
Дякую
ДЖАННІ
? з іншого боку, в будь-якому разі послідовного слід читати її як ? вже було сказано, спробуйте rileggerti, що всі дискусії.
вибачте, Удо
спасибі x підтримка я перечитав quesata обговорення з самого початку, але я не знаходжу рішення, яке дозволить мені прочитати її в бд
машина приїхала з евакуатор і не йшов він шпигун, code горить і не гасне, коли ні один з ключів в комплекті ,третій ключ загубився...
після численних спроб, я подумав, що не дозволить мені прочитати її в бд x via code, що не згода, а потім я хотів би спробувати dissaldando в E2PROMM
Я не зрозумів?
Ще раз спасибі
ДЖАННІ