Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 63

Обговорення: Проблема читання edc15c7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я згоден cinqueturbo по мені краще завантажити її в ecu, і не всі, з його ж подачі півень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Припустимо, що я вирішив проблему читання...? зараз, звичайно, як від усталеної я інший. Читаю від послідовного файлу, scodifico з meucci або carsoft, а потім опублікований і за винятком випадків, для усунення cks з титаном, я пишу файл, і мені залишається вентилятор на максимум, і автомобіль, звичайно, не запускається. Тестував на двох ебу і та ж проблема... по-Любому файлу орі і назад все ок. Вислизає від мене щось??? Stilo jtd 115 2002.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Припустимо, що я вирішив проблему читання...? зараз, звичайно, як від усталеної я інший. Читаю від послідовного файлу, scodifico з meucci або carsoft, а потім опублікований і за винятком випадків, для усунення cks з титаном, я пишу файл, і мені залишається вентилятор на максимум, і автомобіль, звичайно, не запускається. Тестував на двох ебу і та ж проблема... по-Любому файлу орі і назад все ок. Вислизає від мене щось??? Stilo jtd 115 2002.
    і сталося зі мною з титаном, що зміна scodifica на цих ебу не коригує, говорить вам, що це місце, cks, але машина не заводиться, ви повинні виправити її з іншого sw, якщо у вас mpps ви можете використовувати його, перш ніж писати, в іншому випадку є навколо sw, що добре для цих ecu.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    і сталося зі мною з титаном, що зміна scodifica на цих ебу не коригує, говорить вам, що це місце, cks, але машина не заводиться, ви повинні виправити її з іншого sw, якщо у вас mpps ви можете використовувати його, перш ніж писати, в іншому випадку є навколо sw, що добре для цих ecu.
    Як від вашого посту я вирішив з mpps, навіть якщо я ? дивно, що титан не може виправити. Просто, щоб curiosit? я знаю, що сказати, що м'які, я можу використовувати, у якості альтернативи, враховуючи, що mpps я повинен використовувати у віртуальній і я ? незручно кожен раз.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    майте це чудово, розпакуйте і використовуйте його.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Грассі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    на ecm, якщо добре подивитися, є ще один, з тих сімей cksum я пекіна? мені теж

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    вибачте мене
    я читав цю дискусію, але не маючи на це ніколи зроблено, я втрачаю себе, безумовно, кроки....
    я послідовний я не можу це читати і на те, kess, що півник v54 але я читав, що проблема повинна бути e2promm від отпаять
    де знаходиться?
    я відкрив ебу, але не можу зрозуміти, якою буде e2promm від отпаять, помиляюся боку?
    і' в нижній частині?
    додаю фото....
    тому, якщо dissaldo тоді я можу підключити ебу і зробити читання з послідовного порту?
    або я повинен використовувати схеми, щоб отримати її в школі в k-line?
    я знайшов високі обговорення, але в деяких мене не відкриваються посилання, де мають бути кроки......
    хто-то буде добрий допомогти мені?
    Дякую
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    ДЖАННІ

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ? з іншого боку, в будь-якому разі послідовного слід читати її як ? вже було сказано, спробуйте rileggerti, що всі дискусії.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    вибачте, Удо
    спасибі x підтримка я перечитав quesata обговорення з самого початку, але я не знаходжу рішення, яке дозволить мені прочитати її в бд
    машина приїхала з евакуатор і не йшов він шпигун, code горить і не гасне, коли ні один з ключів в комплекті ,третій ключ загубився...
    після численних спроб, я подумав, що не дозволить мені прочитати її в бд x via code, що не згода, а потім я хотів би спробувати dissaldando в E2PROMM
    Я не зрозумів?
    Ще раз спасибі
    ДЖАННІ

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •