-
Що стосується перетворення сша у градусів, я згадав все це:
градусів= [rpm/60(об/с) * 360(градусів/с) * Tinj(в сша)] /1000000
Потім:
градусів= Duration in us / 1000000
-
потім 1183 (в Сша) / 1000000=0.001183 скільки градусів?
якщо ми робимо термін служби * 0.000006 * rpm ми
1183*0.000006*5500=39? мені здається, більш правильний розрахунок
(ці duration оригінальної мапі)
-
Це те, що я написав...
Резюме:
Градусів = [rpm (об/хв) / 60 (отримаєте об/сек) * 360 (отримаєте градусів/с) * Tinj (сша)] /1000000....
від яких [360/60]/1000000=0.000006
а потім... об / хв * Tinj * 0.000006 = градусів
Я сподіваюся, що було ще світло.
-
ми говорили одні і ті ж речі по-різному.
отже, на ваш погляд ? правильний розрахунок, що я зробив? таблиця, що я виклав ? точно?
-
По-моєму, ви.... сподіваюся, якщо коли-небудь в тотальному-то гуру нас просвітить....
-
може бути... було б дуже цікаво
-
по-твоєму, так ? правильно розрахувати тривалість градусів, на оригінальній карті і додати в карту заздалегідь, різниця між часом орі і ті мод?
-
Я також як і стратегії, я уникаю стосуватися досягнень, змін не крайня... Якщо я роблю зміни більш важкий з механічною ori прибуття максимум в 2 градуси раніше, і завжди віч-на діагностику та особистих відчуттів!
У разі механічних змін, типу фея турбіни, то мова змінюється і вступають в гру занадто багато факторів, щоб сказати, що є стратегія унікального...
По мені різниця між часом орі і mod), може розглядатися як орієнтовні, але не математично точне... тобто не сказано, що якщо є 20 градусів різниці в тривалості, потрібно передбачити більш 20 градусів...!!!!
-
а я думаю, навпаки:
оригінальна карта все одно з математичної логіки, щоб переконатися, що впорскування відбувається в точний час, і якщо ін'єкції триває малюк градусів ще йде дострокового
ж міри, щоб змусити її припинити на тому ж місці, що і оригінал, це в теорії, а ? очевидно, що може бути не так.
у будь-якому випадку ? дуже приємно обмінятися думками з вами
-
Дякую... я намагаюся вчитися і вчитися, як ще можна, і, безсумнівно, обмін ідеями, думками і досвідом і, головне,...!!!!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму