Добрий вечір,
вибачте, якщо я втручання, у мене проблема з gallo2 v53 китайський клон bdm мене не працює типу;
є два кабелі пластини близько 10 см, а інший близько 15 см, які йдуть від ШОСЕ до адаптера і від adattaroe в schedino і підключивши я не читаю : мені повідомили, що я повинен звернути кабелі для його роботи на відміну від оригіналу.... І ПРАВДА ! Bho !
для кого-то ? gi? довелося і мені пу? допомогти .. Дякую ..
як ніколи тут ніхто не рекомендує kess v2?
Питання, але різних кольорів-адаптерів, для чого вони потрібні?
Повинен бути таким?
Зелений діагностики ABS і підсилювач керма
Червоний діагностики подушки безпеки
Жовтий діагностика двигуна
і можна взаимообменять можливо?
І той фіолетовий, що дозволяє
.
Привіт всім, я думаю, що якщо ви stasse ретельного роз'яснення, що є в папці document ви могли б зрозуміти? і вже якщо ви відчуваєте проблеми з галло проблема і що потрібно купити, безпека і, перш за все, не прагнути тільки до економії, чому? потім ви опинитеся перед проблемою-й? велика на мій погляд..а саме отпаять і припаяти компоненти, які відсутні або неправильні, і навіть погана якість? таким чином, в кінці кінців, краще купити хороший продукт, витрачати на щось більше? але, принаймні, працювати з ночі?..Ну То я не знаю, що сказати alro.......На мій погляд.
У мене був невдалий досвід з bdm 100 плоский кабель, було навпаки .. ***** unque слід мати в папці "документи" схеми, щоб зробити різні тести ....я завжди рекомендую, перш ніж відправитися приймати всі можливі відомості. .