Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Використовувати як засіб пошуку ****** і правильні ключові слова для пошуку.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Ок, дякую і вибачте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    традиційні і ті, з тб їх можна монтувати навіть без маркер (крім grande punto ? рекомендується використовувати маркер з-за відмови активації за допомогою діагностики позицію,в іншому випадку перейти до ****довго потім з діагнозом з положення "0".
    А на тих, з телевізор з плоским екраном служить маркер так само, як мова grande punto, але тут це не просто**** служить прямокутний кронштейн кріплення повинен бути точним, 0 с max 1/2 допуску і вручну не вдається, благо не існує калібрування датчика на тих з плоским екраном.
    Додам, що капітальний ремонт рульової колонки не йде, тільки заміна датчика крутного моменту, а також електродвигун,муфти,втулки,etc, тому добре, туристичне редакції, саджанці якщо ви хочете зробити добре потрібно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Хлопці на citroen c3 старий той, cn приводу на коробці і мова "дорівнює групи "фіат"?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я заявляю, що не галузі і не роблю ремонт, якщо не для особистого використання. Y мого супутника, який часто скаржився на помилку датчик крутного моменту, вдалося замінити досить легко. Я читав, що було необхідно спеціальний засіб, але новий датчик був заблокований з кліп, який я зняв лише після завершення установки. Врешті-решт я просто повинен був шукати центру МНС, який стоїть, їжаку зрозуміло. Безумовно, є автомобілі-й? складних, які вимагають спеціальних інструментів.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Зробив сьогодні роботу на точці датчика залишається децентралізованою, коли гори просто сказати, де ?. В центрі є спеціальні труднощі?,робота в повній мірі здійсненно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    А з друзями, які його збирають, маркер. C' ? тримач знімати тільки після розміщення датчика... а потім закрити і все. Тоді, якщо c'? необхідно центрування в діагноз.
    На Великі Точки, а не мені ? сталося пі? кілька разів, коли ебу рульового управління не змусив мене працювати стартер. ви знаєте, мені внутрішньої несправності ебу ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    відчуваю, ke brain bee не робить цього, і я можу confermafre, що замість того, брайан белл робить як калібрування датчика крутного моменту, що розташування двигуна.autocom delphi або wow не роблять,роблять на великі точки,роблять датчик положення,перейти до camniare і рульове управління, з одного боку, йде важкий і невеликий бік. соціально marelli і все роблять для золота.монтаж і дуже важливо стежити за процедурою, і в більшості випадків вирішує діагноз.де st? я розробили інструмент для всіх видів elettroguida навіть ті, з телевізор з плоским екраном, і ви можете cabiare.для тих, хто зацікавлений в clsa пу? запитати.та інновацій "made in italy"

вибачте за запис, але не буде клавіатури-відстій
    Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 21:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Я роблю все з multiecuscan або альфа-obd . Працює відмінно . Ми? навіть інструкції, як зробити, щоб пункт 188 і велика крапка. ? у німецькій мові з фотографіями

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •