-
Використовувати як засіб пошуку ****** і правильні ключові слова для пошуку.
-
-
традиційні і ті, з тб їх можна монтувати навіть без маркер (крім grande punto ? рекомендується використовувати маркер з-за відмови активації за допомогою діагностики позицію,в іншому випадку перейти до ****довго потім з діагнозом з положення "0".
А на тих, з телевізор з плоским екраном служить маркер так само, як мова grande punto, але тут це не просто**** служить прямокутний кронштейн кріплення повинен бути точним, 0 с max 1/2 допуску і вручну не вдається, благо не існує калібрування датчика на тих з плоским екраном.
Додам, що капітальний ремонт рульової колонки не йде, тільки заміна датчика крутного моменту, а також електродвигун,муфти,втулки,etc, тому добре, туристичне редакції, саджанці якщо ви хочете зробити добре потрібно
-
Хлопці на citroen c3 старий той, cn приводу на коробці і мова "дорівнює групи "фіат"?
-
Я заявляю, що не галузі і не роблю ремонт, якщо не для особистого використання. Y мого супутника, який часто скаржився на помилку датчик крутного моменту, вдалося замінити досить легко. Я читав, що було необхідно спеціальний засіб, але новий датчик був заблокований з кліп, який я зняв лише після завершення установки. Врешті-решт я просто повинен був шукати центру МНС, який стоїть, їжаку зрозуміло. Безумовно, є автомобілі-й? складних, які вимагають спеціальних інструментів.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF)
Зробив сьогодні роботу на точці датчика залишається децентралізованою, коли гори просто сказати, де ?. В центрі є спеціальні труднощі?,робота в повній мірі здійсненно
-
А з друзями, які його збирають, маркер. C' ? тримач знімати тільки після розміщення датчика... а потім закрити і все. Тоді, якщо c'? необхідно центрування в діагноз.
На Великі Точки, а не мені ? сталося пі? кілька разів, коли ебу рульового управління не змусив мене працювати стартер. ви знаєте, мені внутрішньої несправності ебу ?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
відчуваю, ke brain bee не робить цього, і я можу confermafre, що замість того, брайан белл робить як калібрування датчика крутного моменту, що розташування двигуна.autocom delphi або wow не роблять,роблять на великі точки,роблять датчик положення,перейти до camniare і рульове управління, з одного боку, йде важкий і невеликий бік. соціально marelli і все роблять для золота.монтаж і дуже важливо стежити за процедурою, і в більшості випадків вирішує діагноз.де st? я розробили інструмент для всіх видів elettroguida навіть ті, з телевізор з плоским екраном, і ви можете cabiare.для тих, хто зацікавлений в clsa пу? запитати.та інновацій "made in italy"
вибачте за запис, але не буде клавіатури-відстій
Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 21:16
-
Я роблю все з multiecuscan або альфа-obd . Працює відмінно . Ми? навіть інструкції, як зробити, щоб пункт 188 і велика крапка. ? у німецькій мові з фотографіями
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму