Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    На те, що двигун мені прийшли мозолів на фазі.. колінчастий вал, як правило, йде в крок з підтримкою, осі х в cammes знак c'?.

Зрештою, і двигун припливу td...�
    Востаннє редагувалось leandro89; 05-01-2014 до 13:49

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Omt Visualizza Messaggio
    На те, що двигун мені прийшли мозолів на фазі.. колінчастий вал, як правило, йде в крок з підтримкою, осі х в cammes знак c'?.

Зрештою, і двигун припливу td...�
    вибачте contraddirti але на дереві в cammes (16 клапанів), і немає абсолютно ніяких ознак, що нам необхідні копійки, отже, ви не можете бути впевнені етапу.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    І правильно, cos?. З повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Ugoboss, леві, дві шапки і використовує інструменти 1.2 16v fiat або 1.3 mjt та 2 осі в cammes знаходяться в стадії. Потім на вал двигуна, у вас є паз, який знаходиться в стадії збігається паз на держателя сальника корінного. Єдине, що пу? статися в разі "не в фазі" і " schiavettamento призматичної шпонки шестерні колінчастого валу. Коли я машину повторно перевірити, то. Спасибі x поради треба.
    Найближчим часом
    Привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Omt Visualizza Messaggio
    Ugoboss, леві, дві шапки і використовує інструменти 1.2 16v fiat або 1.3 mjt та 2 осі в cammes знаходяться в стадії. Потім на вал двигуна, у вас є паз, який знаходиться в стадії збігається паз на держателя сальника корінного. Єдине, що пу? статися в разі "не в фазі" і " schiavettamento призматичної шпонки шестерні колінчастого валу. Коли я машину повторно перевірити, то. Спасибі x поради треба.
    Найближчим часом
    Привіт
    у цьому випадку тоді використовуйте шаблони, навіть якщо вони не збігаються з його, і з імовірністю в 99% ви повинні бути на місці, проте ви можете контролювати тільки дерево, слива, але не те, всмоктування і я можу гарантувати, що й успіх' і' перемістити cammes всмоктування, повертаючи шестерню за даний chiavella але і " поставити тиск.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •