Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40-42 -
    Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав Beppe_SC Visualizza Messaggio
    Я спробував глянути тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!

я велику крапку і мені ? універсал це тип ебу, для? не я з будь-якого графіка, використовуючи ecm.. ? версія 1.61, пу? може бути датований?
    Не, я тебе зрозумів, пояснили краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Я спробував глянути тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!

я велику крапку і мені ? універсал це тип ебу, для? не я з будь-якого графіка, використовуючи ecm.. ? версія 1.61, пу? може бути датований?
    Може бути, ви не завантажені драйвери, ось чому? вам не f? див. таблиці або ви завантаження sw. змінено і ecm вам не завантажує драйвери в автоматичному.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Не, я тебе зрозумів, пояснили краще
    Я намагався завантажити файли ori моєї gp 1.3 90 л. mtj, але я не можу знайти значення по трьох осях, які вказані в першому popst це керівництво, яке я вказав вам, я думав, то це була проблема програмного забезпечення p? .. ось тому я запитав з чого почати

Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Може бути, ви не завантажені драйвери, ось чому? вам не f? див. таблиці або ви завантаження sw. змінено і ecm вам не завантажує драйвери в автоматичному.
    Немає немає партнера ? файли оригінал
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 22:37

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Я намагався завантажити файли ori моєї gp 1.3 90 л. mtj, але я не можу знайти значення по трьох осях, які вказані в першому popst це керівництво, яке я вказав вам, я думав, то це була проблема програмного забезпечення p? .. ось тому я запитав з чого почати
    Але ти кажеш, щоб побачити карту в 2d anxich? у табличній? Що за програмне забезпечення у вас є, щоб змінити карту?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    мене Звати Йосип,
    хтось з вас були проблеми з galleto V53, чому? мене не читає в bdm,
    як тільки натискаю на екран bdm мені помилку і закриває сторінку, я прочитав тут і там, що і запрограмувати Ftdi, Бу!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    мене Звати Йосип,
    хтось з вас були проблеми з galleto V53, чому? мене не читає в bdm,
    як тільки натискаю на екран bdm мені помилку і закриває сторінку, я прочитав тут і там, що і запрограмувати Ftdi, Бу!
    Привіт пеппіно я думаю, що ви повинні зробити, це обговорення в області півник форуму, ось тобі посилання, де ви можете знайти рішення вашої проблеми http://www.professionalchiptuning.ne...hp?21-Galletto

Citazione Спочатку Написав rockerx85 Visualizza Messaggio
    Що з різницею ? між галло-v84 і v52 або 53... 54, а ? також фантазія?
    Привіт rockerx85 відмінності складаються з комплектуючих, внутрішньої плати, з яких вони складаються, а також від типів ecu, що я можу читати і писати в послідовний, що в школі в різні режими? між v51 і v 53 або 54, як хочете, що ви називаєте не існує ne v84 ne v 52 ma v48 v51 і 53 :-)

Citazione Спочатку Написав rockerx85 Visualizza Messaggio
    ank я думав, що не існувало цієї v84 потім я знайшов у продажу є поєднують програми 2012 року, а потім також v52... насправді плутають p? ідеї... boh
    Ну, написав, ви можете знайти те, що хочеш, а насправді і як вам, - кажу я, v, 84 позначає версію програмного забезпечення, а не обладнання
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:40

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    v84 ? завжди v48 cos? як і v50 v51 і v52...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Спасибі tunningmotor88, я намагаюся, але для мене форуми-це табу, я не знаю, рухатися, спасибі

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    Спасибі tunningmotor88, я намагаюся, але для мене форуми-це табу, я не знаю, рухатися, спасибі
    Вибачте, в якому сенсі для вас форуми-це табу в будь-якому випадку я тобі просто сказав те, що я знаю, і в будь-якому випадку, якщо ви хочете перестрахуватися acqusita півневі v2 v 53 оновлено парк автомобілів великої та кр іін послідовний і в школі і перейти в тихий

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    як я вже? сказав galletto 2 V53 я c'? я вже? час від часу , але тим не менше я дякую тобі за те ж, чому? я вирішив,
    я встановив на стаціонарних ПК і funzioanto прекрасно тебе на ноутбуці не працював , вони були праві, китайці, комп'ютер повинен бути певної потужності.

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •