Я намагався завантажити файли ori моєї gp 1.3 90 л. mtj, але я не можу знайти значення по трьох осях, які вказані в першому popst це керівництво, яке я вказав вам, я думав, то це була проблема програмного забезпечення p? .. осьтому я запитав з чого почати
Немає немає партнера ? файли оригінал![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 22:37
мене Звати Йосип,
хтось з вас були проблеми з galleto V53, чому? мене не читає в bdm,
як тільки натискаю на екран bdm мені помилку і закриває сторінку, я прочитав тут і там, що і запрограмувати Ftdi, Бу!
Привіт пеппіно я думаю, що ви повинні зробити, це обговорення в області півник форуму, ось тобі посилання, де ви можете знайти рішення вашої проблеми http://www.professionalchiptuning.ne...hp?21-Galletto
Привіт rockerx85 відмінності складаються з комплектуючих, внутрішньої плати, з яких вони складаються, а також від типів ecu, що я можу читати і писати в послідовний, що в школі в різні режими? між v51 і v 53 або 54, як хочете, що ви називаєте не існує ne v84 ne v 52 ma v48 v51 і 53 :-)
Ну, написав, ви можете знайти те, що хочеш, а насправді і як вам, - кажу я, v, 84 позначає версію програмного забезпечення, а не обладнання
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:40
v84 ? завжди v48 cos? як і v50 v51 і v52...
Спасибі tunningmotor88, я намагаюся, але для мене форуми-це табу, я не знаю, рухатися, спасибі
як я вже? сказав galletto 2 V53 я c'? я вже? час від часу , але тим не менше я дякую тобі за те ж, чому? я вирішив,
я встановив на стаціонарних ПК і funzioanto прекрасно тебе на ноутбуці не працював , вони були праві, китайці, комп'ютер повинен бути певної потужності.