Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 112

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    вибачте sno74 але якщо читати від початку натовп, він зробив би й ні 6000 км
    так, але коли він змінив турбіни, ви зробили все це? заміна олії очищення охолоджувача наддувочного повітря від залишків масла, масляного фільтра турбіни труб, то важливо чищення каталізатора після забруднення масла..... відкрити турбіну і подивитися добре крильчатка ? розбита, але перший штовхнув його на впускний або випускний це вам пу? допомогти зрозуміти причину поломки турбіни, якщо вал ? розбите, не в тому, що лопаті не старався, маршрут для змащування.... Але тиск масла, як ми........

garret
    Guest
    масла long life тривають максимум 15000km але багато що залежить від марки ж, якщо ви купуєте масло з супермаркету ? логічно, що рано чи пізно щілини, я використовую тільки pakelo або royal purple, межа тимчасової, на bardahl

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    в результаті, коли я змінив натовп, одразу після цього всі з бензином, муфти інтеркулер, але глушник немає, тому що масло пішло від боку впускання, і я не торкнувся розвантаження, а тепер і успішних навпаки масло і, вийшовши з глушника, я знайшов стовп відрізав з крильчаткою і втулок в каталізаторі....

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, але труби ви їх або замінені мити......Тиск масла, як йде....... машина розвантаження добре.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    мити, щоб добре з бензином, тиск масла в порядку, і потім він мені сказав механік, що якщо масло не йшло, не зробив би навіть 1км

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    мити, щоб добре з бензином, тиск масла в порядку, і потім він мені сказав механік, що якщо масло не йшло, не зробив би навіть 1км
    Труби завжди повинні бути замінені ? практика, яка обмежує ризики напірну трубу ми говоримо, що якщо його очистити, добре недалеко, то можна залишити те, вихлопних газів слід замінити, щоб змусити ? трубки м'які, не ведіться, від того, як подивитися тоді, коли на гори уваги не повертався, чому? тоді всередині вас strozza і тоді турбіна не завантажити масло і ламається, як, коли не надходить масло, я кажу з досвіду, бо я ? gi? довелося.....

garret
    Guest
    ймовірно, був несправний вже? спочатку, в наступний я настійно рекомендую, перш ніж встановити її на місце, міняє труби і заповнити напірний трубопроводи з моторне масло хорошої якості?, потім поверніть вал вручну, p?, ви відчуєте, що стане? pi? м'який, потім ви можете зібрати все, вам рада rodarla, принаймні, 300 км з відображення оригіналу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    повторюю, на мій погляд, не був збалансований добре, тому що свистів під дві тисячі обертів, то здавалося, ніби потрапила в момент затримки

garret
    Guest
    точне sno, я то нагнітання його я заміняв на моїй bmw, а те, стоку залишив стояти, хоча, перш ніж встановлювати його я чистий і ретельно перевірив, що б це було ****** від накипу, вставивши гумовий шланг жорсткий і, зсунувши його всередину, для того, щоб обертати ? неможливо, просто вставте на місце і затягніть хомут принаймні на моїй машині ? cos

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    точне sno, я то нагнітання його я заміняв на моїй bmw, а те, стоку залишив стояти, хоча, перш ніж встановлювати його я чистий і ретельно перевірив, що б це було ****** від накипу, вставивши гумовий шланг жорсткий і, зсунувши його всередину, для того, щоб обертати ? неможливо, просто вставте на місце і затягніть хомут принаймні на моїй машині ? cos?
    Тоді я працював кілька років у співпраці з фірмою, яка revisionava турбін і цього я бачив турбін місці завжди якість? погане масло, каталізатори забиваються, і труби не змінені...... Потім в один прекрасний день мені приносять passat з цієї турбіни була 4, що він рубав в середньому кожні 8000 км його механік завжди говорив, що йому поміняли всі труби, а труби, що труби не були змінені, я поміняв шланги чисті все, і машина турбін не має pi? фарш проблема була труби каналізації всередині ? в гумі і тягнути вони душили, це була причина, з 4 турбін маршрути не винен, що revisionava як стверджував фантастичний механічний.....

Сторінка 4 з 11 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •