Я хотів би зберегти DM після промити засобом для очищення гальм.
Я хотів би зберегти DM після промити засобом для очищення гальм.
сьогодні я пробував версію free Multiecuscan мені таке повідомлення про помилку
p0236
Boost Pressure sensor circuit range/performance
Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав сигнал дуже низький рівень з датчика.
Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка.
пробував навіть у "моніторинг intake іч-flow" і не перевищує 600 мг/с в умовах, потрібні 1200 mg/s
про помилку, що ви скажіть мені, залежить від датчик витрати повітря?
не повинні приєднатися також помилка egr бачив, що я закрив з фланцем?
Привіт, тоді ми йдемо, щоб порядок, то для системи рециркуляції ог закритий, має дати помилку P0404, як історія в ебу, але не від проблеми, recovery, помилка P0236 ? поширена помилка на даний тип двигуна ? внаслідок перевищення тиску турбіни, але не ? сказав, що насправді cos? є різні тести, виконати, перш за все, вам необхідно proccurarti манометр на дорозі, ви повинні бачити, як працює турбіна, якщо тиск ? ок, потрібно перевірити значення мультиметр датчика Map, який стоїть на колекторі, якщо у вас ******** подивитися значення вольт з датчиком не підключений, і панель горить і значення в omh з відключеному датчику, якщо ? прикріплені в цьому помилка пу? також бути викликано несправністю датчик витрати повітря, або кішки, або забиті precat
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
не виключаємо змінну.....
змінна буде?![]()
Для цієї проблеми пов'язано ? дуже сильно він йде на p? виняток,останні jtd, що я вирішив з цією проблемою було кішки забиті, і що ? дивно, чому? з кішки все нормально, довелося страждати тиск недостатнє! invecce питання був саме він, практично вихлопних газів не тече, повністю приходили в доповнення з колекторі двигуна під час європейського відкриття клапана впуску спільника турбіна, яка штовхає тиску
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
тип геометрії з вашої машини....
я думаю, він мав на увазі геометрію змінної...Не ? нічого не виключати
однак у присутності dell помилку спочатку controllerei датчик тиску, якщо перевищує 4.7 v(мені здається) йде помилка, якщо не розібрали нещодавно sar? дуже брудно.Датчик витрати повітря для низькі значення, але, однак, ви можете повторити тест після того, як вирішена ця проблема.
мені отримати цю манометр, що мені цікаво
коли кішки ? все нормально, що ви робите на jtd?
це я зрозумів, що мав на увазі змінною геометрією...до речі у мене привід застряг в самому початку :-)
датчик тиску у вихідні я намагаюся, щоб очистити його, і ми бачимо ;-) прочитав "p"? речей, про те, як зробити, але поради вітаються...
для датчик витрати повітря я хотів би спробувати видалити в першій карті, якщо я керівництво про те, як зробити, або макс обмін
помилка P0404 просто не знаходжу і не розумію, чому?
привіт, дякую всім