найсвіжіші ви робите все від бд.
Якщо ви повинні працювати в ****llo професійні ви повинні інвестувати тільки на продукти, офіційні.....
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
припустимо, що мене цікавить, працюєте в ****llo професор, так що ж мені купити ****llo hw ? які інтерфейси?
Кілька колег використовують abritus72 і digimaster3 ....є ще інші на ринку.![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
а хто використовує nyo 4,ecusafe, voltasensor,carsoft 5.2 інтерфейс використовує? йде добре, навіть mmpps?
pottrebbero ці роботи, sw з newtrasdata?
ще transdata?
у вас велика плутанина в голові...
якщо детальніше, я відповів
mtm can / abrites / digiprog
працюють з бд
з transdata ви тільки блоки управління в школі,з картини не має нічого спільного.
ті, що я писав вище, hw і sw разом.
Востаннє редагувалось leandro89; 30-12-2013 до 00:03
ні, я розумію, те, що ти написав, і моя відповідь не був повідомлений ї? для картини, але у промові dell іммо( я погано пояснив я )
на жаль, я все ще намагаюся зрозуміти те, що пі? правильно робити, де і як займатися краще ресурси.
ви думаєте, на що ціни знаходяться ( приблизно ) я маю на увазі оригінальні abrites і digiprog?
запитайте info via e_**** на сайті abrites і digip...
Потім, зробивши ситуацію відображають той пост, на питання, з допомогою якого інструменту ви вірите, що це ідеально, працювати км рамок у питанні? ? зрозуміло, що я маю на увазі роботу зробили професійно.... також, чому? цей сайт про що говорить.