ось фотографії:
marelliMjetmapECM.jpg
marelliMjetmapOk.jpg
ось фотографії:
marelliMjetmapECM.jpg
marelliMjetmapOk.jpg
Терпіння і чеснота сильних..
Від screen, потім ті, які будуть виправлення дизель?тоді зазначені фактори перетворення осей і карту...а потім мапу педалі, де б це було?
Я не бачу екран? ця адреса ? допустимим я забув сказати, що з winols
Карти педаль, і ті, за даними гільдії, в першому екран манро ce n'? тільки...
я не опубліковано screen... проте якщо ви подивитеся на карти winols ви розумієте, що це не карти педаль бенсі sw називає injection engine protection F t cool....
і, оскільки p? англійська, думаю, що знаю-це захист двигуна, упорскування палива в функції температури двигуна(coolant)
тому і обмежувачем крутного моменту або вприскування дизельного палива називайте, як вам завгодно, залежно від темп двигуна.....
c'? навіть інший обмежувач дизель-пара в функції температури дизельного палива....
карту dell екран backgroop на ecm-Gp 75cv ? завжди карту педаль, що я і Маріо continiuamo сказати, що ті, екрану, розміщені Маріо....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
однак, якщо ви хочете зняти сумніви щодо тих, що ви називаєте карти педаль....просто осі, де ви вірите, бачити відсоток педалі ви звернулися значення на осі для 0,004 коефіцієнт перетворення справедливим, щоб побачити правильний відсоток і ви бачите, що з'являється.....
якщо рахунки не повертаються... знову перетворити в те ж значення 0,5 і чарівно ви побачите, температура на осі....
Хлопці, ви вже вибачте, але мені виправляє, сьогодні ввечері, перевіривши, чи добре Damos я зрозумів, що я неправильно карту, карту педаль, і те, що ви говорите, я переконався, чому? завантажуючи файл з точки 75cv на ecm, я давав, теж карти дизель, я беру назад все, що я сказав раніше відправляв повну карту і методів перетворення;
по осі X у нас обертів, як вже? сказав, що від вас відображаються в реальному без застосування перетворень
по осі y ми маємо Положення педалі акселератора,% фільтрованої значення перетворення 0,004000
на осі z маємо N*m ( cio? пара, яка, орієнтованої на карту TrqPropReqTOff ) значення перетворення 0,023438
карти є основною і спеціальностях, так як потенціометри педалі 2 (основний і додатковий)
Терпіння і чеснота сильних..
для мене, не ? нічого не сталося...тихий backgroop...важливо ? погодитися на particolait? цього ecu....
чому? ? р? складною, ніж його.....
hahahha okkk не хвилюйтеся...до щастя..капусту!!там я вже втрачають вигляд
А, чому? є ті точки, в мінус? для "нейтралізувати" перші % педалі на високих обертах?щоб сприяти повернення до мінімуму на високих обертах?