Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Обговорення: Digiprog 3 досвід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    хлопці, є пропозиція.. я повинен купити digiprog 3, але go бачили, що є дві версії, одна з тільки кабель obd і повну з близько 40 проводів.. в чому полягає різниця? у тому сенсі, в базовій версії, що ви можете зробити? я питаю, тому що є близько 200 євро різниця між двома версіями...
    $_12.JPG$_12 (1).JPG

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    хлопці, є пропозиція.. я повинен купити digiprog 3, але go бачили, що є дві версії, одна з тільки кабель obd і повну з близько 40 проводів.. в чому полягає різниця? у тому сенсі, в базовій версії, що ви можете зробити? я питаю, тому що є близько 200 євро різниця між двома версіями...
    $_12.JPG$_12 (1).JPG
    привіт, якщо ви подивіться на список мається на другій сторінці ви знайдете список, obd є не так багато тих, хто робить....є версії оновлюються, інші-немає....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ах ок, спасибі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Привіт друзі, я купив digipro3 v. 4.94.Я спробував зробити км на Смарт-2007, бд і він вів себе добре, потім я хотів спробувати на Фіат 500 mjd 2008 року і мене немає зв'язку, хтось мав таку ж проблему?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Я повинен бути в eeprom 95080, але коли я вибираю автомобіль, тип пам'яті, але коли я натискаю, щоб прочитати мені каже старий км 0, ніби не може прочитати вам це ніколи не траплялося?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    80
    привіт чувак, у мене була ідентична проблема з Fiat Bravo, я теж.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Привіт mobilservice тобі вдалося з'ясувати, де проблема?Після того як я не зміг прочитати 95080 я намагався читати 95320 і все пройшло добре!!!Може бути проблема пов'язана з програмним забезпеченням?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    80
    ні, приятель, колега допоміг мені з допомогою Abrites. Я працював в БД, в п'ять секунд. Знизав я хотів би знати, і я розібрати циферблат у мене не було ніякого бажання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Abrites це явище, але стоїть на ура!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7
    Всім привіт
    хотів би запитати, якщо хто-небудь мав досвід ( позитивний або негативний ) з Digiprog 3 і Vw Fox у 2006 році ?

Заздалегідь спасибі

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •