Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 52

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Ви, насправді я намагаюся, я повинен сказати, що я вважаю, більше інформації англійською мовою;
    тоді карти soi карти передоплати start dell' ін'єкції;
    Припустимо, що я змінити час вприскування aumentandoli для збільшення мм3, потрібно платити відповідно передбачити l' ін'єкції, щоб ви кращого згоряння(не вводячи Після ВМТ) - так і дизель горить майже всі зменшується також дим.
    Тепер мені було цікаво, якщо я міг би зробити, якщо зіставити map1 і map2 (ecm викликає час упорскування) і карти soi бачив, що ви можете надати більше? підвищення тиску дизельного палива.
    Востаннє редагувалось lupak; 13-10-2012 в 00:23

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Алекс, дякую за ваше визначення, що ecm називається тиском parzializzato, l' осі' IQ ? пандус, який буде прямо перед карту, чи не так ?
    В моєму випадку рампи частина з 16.00 до 9000,00 (в десятковій системі).
    То 9000,00 не ? l' IQ але мм3 повітря всмоктується, Вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    Отже, ми р? замовлення..
    На практиці, на EDC15, на відміну від EDC16/17, ми осей карти, потім відразу на карту.
    Не всі мають осей, але більшість, ch? допомагає багато чого зрозуміти карти.
    Карти двовимірні мають дві осі, потім ви перейдете на signature байт, який визначає значення осі, то c'? розмір осі, а потім самі значення осі. Те ж саме повторюється для другої осі, а потім починаються значення карти. Звичайно, карти розгорток на площині, як обмежувач крутного моменту, мають тільки одну вісь, а потім починаються значення.
    Гіпотетичну карту диму 3x2:
    50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800

Сміливі signature байт, в моїй грі, всі 50222 є обороти двигуна, 50130 ? температура охолодної рідини, і ін..
    Деякі ECU програмного забезпечення, дуже схожий і SB можуть бути також рівні, але, як правило, різні, отже, потрібно знайти сенс ваших SB.
    Курсивом c'? довжина осей, значення підкреслені значення осей, а інші значення карти.
    Карту, що і у прикладі було б так:
    Codice:
    airflow  500   800   900
    -------------------------
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0
    rpm ? використовується для позначення обертання двигуна, в реальності? було б написати, Engine Speed, вимірюється в rev/min (revolutions per minute).
    airflow ? потік повітря вимірюється в мг/impulse. У практиці міліграми, які вступають в циліндрі в циклі всмоктування.
    Ця карта, будучи карту курінні ? обмежувач, тому значення в карті IQ максимумів.
    IQ = Injected Quantity, вимірюється в мм3/хід. Фактор, якщо не помиляюся ? 0,01, отже, 01000 стає 10mm3.

Якщо ви хочете розрахувати співвідношення повітря-паливо, ви повинні мати sessa unit? вимірювання для повітря і для палива.
    Легко перетворюється з обсягу вага дизельного палива, будучи 1mm3=0,835mg.
    Cos? ти як повітря, що дизель вагу. Мій 2.0 HDi, набір йде на співвідношенні 17:1.
    Звичайно, не має сенс збільшити значення цієї карти, чому? машина fumerebbe даючи стільки, дизельного палива, мало повітря.
    Проблема полягає в тому, що мою картку, як я бачу, має вісь потоку повітря, визначений до 900мг. В реальності? моя, серія, приходить прагнути 1000mg спокійно. Підвищення тиску turbo 2000mbar в 2250mbar прибуття прагнути 1300mg спокійно і навіть не надто напружуючись турбо бачив ? зроблено, щоб піти до 2300mbar.
    Розрахунок швидко: з 1300mg і співвідношення 17:1, я можу надати до 76mg, що еквівалентно 63mm3. Але для цього ми повинні "розтягнути" осі цій карті, так що ебу буде знати, що робити після 900мг. Чому? cos? com'? зараз, вище 900мг ебу бере останнє значення відомо, то він завжди веде себе так, як якщо б він 900мг повітря.
    Оскільки ми не можемо зробити більше? простір, потрібно видалити стовпець, що ми вважаємо непотрібним, перемістіть інші наліво, так що остання залишається вільною. Cos? ми передостанній стовпець, який визначає 900мг серії, і в останній колонці вільної, ми можемо визначити, наприклад 1000 мг.
    Freshforexru видаляється стовпець, як правило, перші рівні, і де вони типу 200 мг 300 мг і т.д..
    Вважає, що навіть у 750rpm і нічого не робити, двигун всмоктує, принаймні, 400 мг, а потім ви можете видалити перший стовпець, перенести все в ліву (карта тощо) і визначити останній стовпець.
    Сподіваюся, не плутати ідеї, може бути, тепер ви розумієте, чому? карту парів з осі ОБОРОТІВ в хвилину, а інший-Навантаження двигуна (від 0 до 100%, подають практично нічого. Ви можете тільки зменшити співвідношення AFR, і нехай палити-й? машина, або збільшити тільки останній стовпець і провести палити під час сильних прискорень..

Якщо не ясно про щось просиш, а також
    Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав alex.t Visualizza Messaggio
    Отже, ми р? замовлення..
    На практиці, на EDC15, на відміну від EDC16/17, ми осей карти, потім відразу на карту.
    Карти двовимірні мають дві осі, потім ви перейдете на signature байт, який визначає значення осі, то c'? розмір осі, а потім самі значення осі. Те ж саме повторюється для другої осі, а потім починаються значення карти. Звичайно, карти розгорток на площині, як обмежувач крутного моменту, мають тільки одну вісь, а потім починаються значення.
    50222 00002 01000 02000 50996 00003 05000 08000 09000 01000 02350 04420 01200 02600 04800

Сміливі signature байт, в моїй грі, всі 50222 є обороти двигуна, 50130 ? температура охолодної рідини, і ін..
    Деякі ECU програмного забезпечення, дуже схожий і SB можуть бути також рівні, але, як правило, різні, отже, потрібно знайти сенс ваших SB.
    Курсивом c'? довжина осей, значення підкреслені значення осей, а інші значення карти.
    Codice:
    airflow  500   800   900
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0
    rpm ? використовується для позначення обертання двигуна, в реальності? було б написати, Engine Speed, вимірюється в rev/min (revolutions per minute).
    airflow ? потік повітря вимірюється в мг/impulse. У практиці міліграми, які вступають в циліндрі в циклі всмоктування.
    Ця карта, будучи карту курінні ? обмежувач, тому значення в карті IQ максимумів.
    IQ = Injected Quantity, вимірюється в мм3/хід. Фактор, якщо не помиляюся ? 0,01, отже, 01000 стає 10mm3.

Якщо ви хочете розрахувати співвідношення повітря-паливо, ви повинні мати sessa unit? вимірювання для повітря і для палива.
    Cos? ти як повітря, що дизель вагу. Мій 2.0 HDi, набір йде на співвідношенні 17:1.
    Звичайно, не має сенс збільшити значення цієї карти, чому? машина fumerebbe даючи стільки, дизельного палива, мало повітря.
    Проблема полягає в тому, що мою картку, як я бачу, має вісь потоку повітря, визначений до 900мг. В реальності? моя, серія, приходить прагнути 1000mg спокійно. Підвищення тиску turbo 2000mbar в 2250mbar прибуття прагнути 1300mg спокійно і навіть не надто напружуючись турбо бачив ? зроблено, щоб піти до 2300mbar.
    Розрахунок швидко: з 1300mg і співвідношення 17:1, я можу надати до 76mg, що еквівалентно 63mm3. Але для цього ми повинні "розтягнути" осі цій карті, так що ебу буде знати, що робити після 900мг. Чому? cos? com'? зараз, вище 900мг ебу бере останнє значення відомо, то він завжди веде себе так, як якщо б він 900мг повітря.
    Оскільки ми не можемо зробити більше? простір, потрібно видалити стовпець, що ми вважаємо непотрібним, перемістіть інші наліво, так що остання залишається вільною. Cos? ми передостанній стовпець, який визначає 900мг серії, і в останній колонці вільної, ми можемо визначити, наприклад 1000 мг.
    Freshforexru видаляється стовпець, як правило, перші рівні, і де вони типу 200 мг 300 мг і т.д..
    Вважає, що навіть у 750rpm і нічого не робити, двигун всмоктує, принаймні, 400 мг, а потім ви можете видалити перший стовпець, перенести все в ліву (карта тощо) і визначити останній стовпець.
    Сподіваюся, не плутати ідеї, може бути, тепер ви розумієте, чому? карту парів з осі ОБОРОТІВ в хвилину, а інший-Навантаження двигуна (від 0 до 100%, подають практично нічого. Ви можете тільки зменшити співвідношення AFR, і нехай палити-й? машина, або збільшити тільки останній стовпець і провести палити під час сильних прискорень..

Привіт
    мова не робить разів! ти був дуже точним, і я бачу, що ви достатньо підготовлені, багато зробили теоретичні той нехтують тим ваша інформація, безсумнівно, повернуться, корисними для багатьох, що на даний момент вони не так далі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    мова не робить разів! ти був дуже точним, і я бачу, що ви достатньо підготовлені, багато зробили теоретичні той нехтують тим ваша інформація, безсумнівно, повернуться, корисними для багатьох, що на даний момент вони не так далі.
    Отже, ми р? замовлення..

Codice:
    airflow  500   800   900
    rpm  |
    1000 |  10,0  23,5  44,2
    2000 |  12,0  26,0  48,0

Привіт
    Вибачте, Алекс.T але в моїй карті парів максимальне значення ? 9000 що стосується мг повітря і iq максимальні 6430;
    потім 6430*0,01=64,3 мм3
    64,3*0.835=53,7 мг
    900/53,7 = 16,76 = Співвідношення AFR
    так що у вашому прикладі 76 є мм3 і 63 мг Вірно ? або я зіпсував ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Вибачте, Алекс.T але в моїй карті парів максимальне значення ? 9000 що стосується мг повітря і iq максимальні 6430;
    потім 6430*0,01=64,3 мм3
    64,3*0.835=53,7 мг
    900/53,7 = 16,76 = Співвідношення AFR
    так що у вашому прикладі 76 є мм3 і 63 мг Вірно ? або я зіпсував ?
    Алекс або хтось інший може надати підтвердження того, що я написав ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    11
    Отже, ми р? замовлення..
    І можна знати різницю між EDC15 і EDC16?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Спасибі Алекс.т цієї цінної інформації, важко знайти людей, як ви, які, як я бачу, ви достатньо підготовлені; те, що допомагає новачкам, як я, краще зрозуміти карту cos? в деталях.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    на жаль, люди підготовлені ce n'? ? типу, що вони не хочуть ділитися знанням, якщо не за ricomprenso або, може бути, відповідають безкоштовно на якесь питання, чи є ті, які роблять експерти, які обіцяють більшу продуктивність, зниження енергоспоживання, двигун працює краще.. ітд. це повна дурниця, чому? ви не можете піти більше? з тим же двигуном, тієї ж механіки, ті ж кузова (той же вага) не вводити більше? палива! Споживати менше ? просто танцює, що "тюнери" ми придумали, щоб привернути людей, щоб перепризначити, sborsando сотень євро. Щоб бути повним, повинен визнати, що ви можете? йти-й? без лише, що повторно не вводити pi?, без збільшення тиску турбо.. просто працювати на заздалегідь уприскування (SOI - Start of injection). Але це ? що-ї? важко, чому? тут досвіду не вистачає на всіх, це дуже залежить від ком"? розроблений двигун, від якої? його стан. Чому? ви можете отримати більше? працюю на SOI? Чому? інженери, які мають калібровані карту SOI, зробили це з урахуванням викидів, шуму і багато речей, в тому числі і продуктивність. Звичайно, ми хочемо, щоб продуктивність і просто, чому? ми не хочемо врятувати світ Але щоб відкалібрувати карту SOI потрібно мати туристичне роликів гальмується, і приступити l? маючи багато терпіння і спробуйте збільшувати і зменшувати заздалегідь, для кожної швидкості? двигуна і для кожного IQ (які є двома осями, на картку і побачити, яку цінність ви отримаєте більше. Не ? абсолютно не важко, але ? трудомісткий, і не у всіх є туристичне ролики приборкати доступна протягом досить тривалого часу Потім великий недолік ? що ви не можете? змінити заздалегідь в режимі реального часу і побачити результати, але ви повинні вимкнути живлення, повторно, знову повторіть спробу... і так? далі, щоб кілька тисяч разів....
    Я можу вам сказати, що група PSA гальмує дуже шум двигуна через зіставлення, а потім ви можете? отримати стільки шляхом повторного зіставлення з співробітники бюро. VAG, а воліють lasicare шум двигуна і abassarlo через оболонки і зовнішні, і gi? л? відображення вихідної заздалегідь вам добре, і ви концентруєтеся на інших картах.

Я дуже радий, що зміг допомогти всім, хто читає мої пости і запевняю вас, що я зовсім не експерт. Те, що я дізнався, я зробив це справжня пристрасть у часі ****** і я ніколи не засноване на чутках і на слова, вимовлені легко на форумах. По-моєму, потрібно розглядати як знання те, про що ви ? на 99% впевнений в цьому. На початку йде трохи на інтуїцію, але з часом і тести/помилки ви отримаєте знання, тверді.
    Я раджу вам прочитати документ, який можна легко знайти в мережі, що називається "HDI Bosch EDC15 C2 Injection System and Particle Filter". І pdf Citroen, але що, звичайно, також відноситься і до Peugeot, яка пояснює функціонування всієї системи. Вона заснована на 2,2 HDi DW12? роботи ? для всіх двигунів HDi.
    Я сподіваюся, що ви знайомі з англійською. Я дізнався, все англійською мовою, читання різноманітних документів і пишу на форумі, і в англійській, де знаходиться багато людей, готових допомогти дуже багато.
    Привіт!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    Тут ви знайдете документ раніше: http://www.sendspace*****/file/vuh0w3
    Востаннє редагувалось alex.t; в 03-09-2012 19:11

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис