Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі Мауро для уточнення! Я помітив, я також падіння напруги в минулий раз, що я читав ебу DP, насправді я працював з зарядний пристрій паралельно!

m999, я готовий Я скачав карту з оригінальним блоком керування, якщо ви скажете мені, де місце, cos? може бути, ви можете перевірити читання і почати studiarci!

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Починає завантажити свою карту і давайте аналізувати разом... так добре і ясно, щоб уникнути непорозумінь: я не готую кашу ніхто, тебе стоків і почала прочитати/проаналізувати різні карти? разом, щоб зрозуміти, як і де підправити . Cos? torner? корисно іншим, які захочуть втрутитися, що ви говорите? Ми вирушаємо?

M999
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я забув, я вирізав файл з 320 до 304 і дали їжу до ecm titanium, але на відміну від картки, DP, ecm я не бачив в автоматичний драйвер, я завантажив я в руки один і той же драйвер використовується для DP. Це Нормально? або файл, не ? читав, добре?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    якщо файл ori ліжко ви не знайдете, швидше за все або HW-іншому,типу орі hw010 і DP hw 103, як це часто буває, і що, отже, titanium, так і без драйвера, або файл кричи, що ти читав, не ? орі і, таким чином, ви повинні вручну або шукати або бачити на ecu n? hw, щоб зрозуміти, якщо титан ти чи ні....
    у разі, якщо читати статтю в базу даних і подивимося, якщо файл читав ? добре чи ні, але, як правило, якщо в ручну прокрутити файл і подивитися різні карти ? добре....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Це дані з двох ЕКЮ в моєму розпорядженні: оригінал (сподіваюся) і DP 2-2:

Fiat Hawdware Телефон: 22ABBABLH01
    Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
    Marelli Hardware Id: 00
    Marelli Software Number:
    Marelli Sofware Id: 0000
    Fiat Identifacation Телефон:
    Fiat Код Iso: 0000000000
    Fiat Тестер Number: ДИК
    Програмування Дата: 09/07/2007

Fiat Hawdware Телефон: 22ABBABSHA5
    Marelli Hardware Number: IAW5AMHW610
    Marelli Hardware Id: 00
    Marelli Software Number:
    Marelli Sofware Id: 0000
    Fiat Identifacation Телефон:
    Fiat Код Iso: 0000000000
    Fiat Тестер Number: ДИК
    Програмування Дата: 30/04/2008

Кількість HW, який ви вказали де я отримаю? на етикетці ебу?

Дякую

Я відправив в банк даних Вихідний файл .

Якщо ви можете дати йому один погляд, щоб підтвердити правильність читання, я був би вдячний!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 10:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Ідеально, все ясно. Навіть якщо ECMTitanium не автоматично завантажує драйвер ne, н? один з цієї родини!

Я чекаю m999, що, скажіть мені, як почати порівнювати орі і DP для того щоб вивчити, де і як поліпшити, перш за все! Звичайно, ви всі прийняті з вдячністю за урок.

Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тоді подивіться на напис marelli обладнання number....в цьому випадку hw610 це IAW5AM
    а ваш такий файл відкрити за допомогою будь-драйвер hyper HW 610 титану....так вам треба виправити CHK, перш ніж писати мод...
    мені здається, орі ваш файл...все ок....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ну як і у всіх бензинових двигунів, ви можете почати вивчати аванси і карту уприскування з двох карт....ви зрозумієте, тільки, що dp має дуже мало змін порівняно з орі і sprattutto все вище, що, на мій скромний погляд, роблять дуже мало для тих, хто використовує велосипед кожен день, і там йде в слід....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Яким чином я можу почати порівнювати їх? Їх я відкриваю обидва на ecm titanium, і я дивлюся табличних передоплати та карти вприскування? Або поради зробити це по-різному?

Sar? цікаво з'ясувати та порівняти, скільки я писав про відмінності у високих DP.

Я так з вами на різні налаштування ебу для щоденного використання, незважаючи на DP!

Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ну як і у всіх бензинових двигунів, ви можете почати вивчати аванси і карту уприскування з двох карт....ви зрозумієте, тільки, що dp має дуже мало змін порівняно з орі і sprattutto все вище, що, на мій скромний погляд, роблять дуже мало для тих, хто використовує велосипед кожен день, і там йде в слід....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    m999 ти мене залишив? Мені якусь пораду, щоб почати порівняння між двома ECU?

Спасибі і хорошої роботи!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Відкрити файл орі, з драйвером, сумісним як модель/двигун, має піти. Починаєте розуміти, як і де адреса для кривої запалення і уприскування в 2D (ECM li показує чітко) файлу орі, а потім зробіть те ж саме з файлом DP і ми бачимо, що він витягне як відмінності.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •