-
Півень робить у човен. Але мені здається, що він дістає файли, які не розпізнає драйвери, якщо помиляюся
-
-
ок,але в кінці кінців я не розумію, якщо з mpps можу записати файл 2 мб сс
-
Я вам рекомендую прочитати його вихідний файл... Або, принаймні, придбати оригінальні, що можна писати з mpps. Ви можете читати тільки в boot, тепер не пам'ятаю, якщо mpps пише файли по 2 мега. Але не ? що там можна викинути, всередині файлу ss cos? у разі
-
З mpps, як казав легендарний nn написати і блоків, usa Півень v2, але потрібно відкрити блок і писати, туристичне
З галло можете прочитати в послідовний, але витягнути файл з 839kb, що nn визнає, ecm, якщо ви не зробили обрізання файлу ( завжди з пк), слідуючи керівництву legendary на форумі
Я файл tributo ferrari від 832kb і 180cv, так би мовити, Ecm визначено, що у мене...
Я бачив відмінності акції від 135cv, і я повинен сказати, що ці автомобілі nn ? просто зіставити, хтось із вас випадково є файл ss оригінальний 160cv від 832kb, що ecm закон???
Востаннє редагувалось leandro89; 07-02-2014 до 17:32
-
Кажуть, що дані коли-180cv.... Sar? істина?? Я знаю тільки, що 135 запасів тільки на карту не приходить до нас на цій кавалерії... І я також вважаю, що на карті данину сумую за тобою 60% змін, щоб сильним, що двигун...
-
у 135cv не arriver? ніколи не 180cv ...
за умови, що це відбувається механічно, з заміною компонентів і перепризначення адекватної...
ми говоримо про 1.4...
? gi? надто для нього...
крім того, зіставлення спочатку ви повинні дотримуватися норми euro5
-
Насправді я мав на увазі те, що .. 135 В акції, не існує arriver? ніколи...
-
але 500 tributo ferrari приходить до 180 cv, чому? має компоненти цпд сс (турбіни garrett,форсунки і датчики),не приходить до нас тільки на мапу
-
Точно..., а Потім вставити карту з кроком мита на 135 залишає часу, який знаходить...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму