Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    я не прошу грошей, не було б правильно для форуму , у вас є файли, в наявності і не дорого ,я рекомендую, щоб це зробити його своїми руками робити , принаймні, дізнайтеся,
    я автомобільний бензин турбо я тільки з машини і на роликовому випробувальному стенді з stekkio
    Я не мав наміру образити я рекомендую, я знаходжу тільки одна відповідь, якщо пропорціями, за те, що я говорив, що якщо навіть мені було запропоновано cash, їх я також готовий платити! І було мови, гіпотетичний...

Я читач лямбда на машині, і не думаю, що я можу собі дозволити зараз навіть обслуговування файлів, як чесний...

У pi? я хотів би зрозуміти концепцію роботи, якщо справа доходить до спроб, принаймні, знати, в якому напрямку рухатися!

Чому? зараз з тиском в 1 з "кран" лямбда каже мені, паливної жирна, але знаю, якщо чому? горить погано, або чому? правила? мінімум заздалегідь (як кажуть..)

Спасибі за допомогу, яку ви мені даєте!

PS чи Можу я запитати, як ви зробили чек??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Я намагався це виправити...

Питання, на титан, якщо я не сім'я контрольна підходить до машини/ecu де я можу забрати її? Можна додати??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    чесно кажучи, я вважаю, що якщо ви хочете це зробити для роботи ,принаймні, sw ori потрібно, щоб не зійти з розуму .
    пу? бути, що зламано не буде зроблено добре, або в системі відсутні драйвера правильні, як вже? сказав, або не оновлюються.
    на жаль, первинні вкладення високі, але як і всі роботи від підприємців, слід почати хоча б з мінімальними зручностями, або спиратися на майстер-наприклад, на тому ж сайті .
    привіт, це лише мій погляд, очевидно, робить те, що хоче.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Я згоден, хоча, в кінці кінців, щоб зробити хорошу карту, їсти хоче голова-й? що ще не гроші!

Однак мій ? питання від любителів і цікаво, якщо c'? сколково? дайте прийти контрольної суми також оригінальне програмне забезпечення!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    впевнений, що їсти хоче голова , я сам тільки почав.
    i sowftware зазвичай перебазуватися в поодинці або ж його інструмент, коли на гори . або продають з sw, що вони роблять, але також і l? треба витрачати, на жаль.
    про titamium то ви можете додати шукаю карту ecu однієї сім'ї, і збережіть його.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    ...не думаю, що я зрозумів, я знаю, що вони роблять це автоматично, але, на жаль, роблю тести я виявив, що мені не вистачає...
    Навіть якщо навантаження карту з тієї ж родини, як завантажити famglia контрольної суми???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    це chcksum потрібно pareggiarlo в руки
    16 біт парні і непарні
    і врешті-решт у вас же cheksum файлу орі
    титан не змінює checkum, тому що на ці старі машини або думає програміст в запису або зробити це вручну просто
    у вас функція на тіта, щоб контрольні суми

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    33
    Дякую тобі!! Тільки що в моєму я не сім'я підходить, дивно, чому? для АМУ, але Audi я поєдную без проблем, вручну, але я вважаю, сім'я правильна, і мені все без проблем!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166
    до речі, cks, я читав ебу siemens sid 202, встановленої на ford focus cmax 1800 tdci 115 л. с., я намагався перевірити cks з титаном, він говорив мені, cks неправильно, я використовував протокол, мені його виправив, але червоний прапорець, який підкреслює cks правильно не virava зелений. питання, навіть якщо cks б це було не так, виправляє kess клон, чи не так?

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •